Hubl

Minder typen & meer tijd voor andere zaken

Scan en herken

Over Hubl

Met Hubl factuurverwerking maak je automatisch een voorstelboeking van elke inkoopfactuur. Dit doe je door drie simpele stappen te volgen. In stap 1 scan, mail of upload je de factuur. In stap 2 worden de factuurgegevens uitgelezen en vertaald naar een voorstelboeking. In de laatste stap wordt de voorstelboeking in jouw boekhoudpakket geïmporteerd.

Functionaliteiten
Prijzen

Scan en herken

vanaf € 14,95

Proefperiode: 30 dagen
Probeer Hubl gratis

Koppelingen

Hubl heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Reeleezee
Reeleezee
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+4)

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products