Eenvoudige Jaarrekening

Maak zelf in enkele stappen je eigen jaarrekening!

Aangifte
screenshot Eenvoudige Jaarrekening
screenshot Eenvoudige Jaarrekening
screenshot Eenvoudige Jaarrekening

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over Eenvoudige Jaarrekening

Met EenvoudigeJaarrekening.nl kan iedere kleine ondernemer (zzp'er) met een eenmanszaak makkelijk en voordelig een eigen jaarrekening maken! Als jij weet wat je hebt gefactureerd en wat je hebt uitgegeven, dan maakt EenvoudigeJaarrekening.nl daar in enkele stappen een complete jaarrekening van met Winst- & verliesrekening en Balans.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten
Prijzen

Aangifte

jaarlijks € 29,00

Proefperiode: 1
Proef-jaarrekening wordt elke 5 minuten ververst

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products