Clear Books

(4)
Boekhouden | Facturatie | Urenregistratie | Webwinkel | Kassa | Support | CRM

Over Clear Books

Functionaliteiten
Prijzen

4 beoordelingen

  100% geverifieerd
9.5
100% zou deze app aanbevelen

Clear Books reviews

Hiltsje Hoekstra 21 mei 2015 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Clearbooks is een efficiënt boekhoudsoftware programma die gemakkelijk in gebruik is. Door gebruik te maken van Clearbooks heb ik mijn boekhouding overzichtelijk in kaart en levert het begrijpelijke rapportages op. Door het gebruik van de zoekoptie instellingen en invoerregels voor de banktransacties, kunnen de banktransacties in bulk geactualiseerd worden. Dit maakt het voor mij goed bruikbaar en bespaart mij veel tijd.
Patty Breed 6 mei 2015 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Geen maximale boekingen, je kan gewoon je hele administratie prima voeren. De service is geweldig. Je wordt echt goed geholpen en problemen die je hebt worden tot de bodem uitgezocht. Na drie programmas te hebben geprobeerd heb ik eindelijk de goede gevonden!
Erwin Manten 28 april 2015 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Boekhoudsoftware die niet erg ingewikkeld is. Importeren van bankafschriften gaat gemakkelijk en ook de mobiele app is handig. Zo kan ik ook onderweg mijn boekhouding bijwerken. Het biedt ook best veel mogelijkheden voor rapportage, waardoor het ook goed bruikbaar is door mijn accountant.
Rink Pijpker 27 mei 2015 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Ik ben pas begonnen als ZZPer en zag al snel de noodzaak van een goed boekhoudpakket. Na verschillende pakketten te hebben vergeleken ben ik een proefperiode aangegaan bij Clear Books. Dit beviel zo goed, dat ik na 30 dagen een abbonement heb afgesloten. Dankzij een logische interface heb ik goed beheer van mijn offertes en facturen. Daarbij geven de rapportages mij een duidelijk beeld van mijn financiele gegevens. Enig minpunten zijn de nog wat kleine oneffenheden die je hier en daar aan kan treffen en sommige dingen die nog net niet werken zoals ik het wil, maar daar kan ik gemakkelijk overheen kijken.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products