Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
BTW-aangifte
Bankmutaties
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Aanvullingen

Eenvoudig de beste Mac boekhoudsoftware kiezen?

Dit zijn de beste boekhoudprogramma's voor zzp'ers met een Mac. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste boekhoudpakketten met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Woordmerk Appwiki

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Ook interessant voor jou:

Arjan

Wil jij ZZP'en als een pro?

Lees ons gratis ebook. Wij geven je praktische tips op het gebied van organisatieprincipes, zakelijke tactieken, tools en workflows. Groei verder als ZZP'er!

Download het ebook

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Jacqueline
Jacqueline
Appwiki expert

De beste boekhoudprogramma's voor ZZP'ers met een Mac

Ben je zzp’er en werk je op een Mac? Dan vind je hier het boekhoudprogramma dat is afgestemd op jouw wensen als zzp’er met een Mac computer. De software kun je aanpassen aan je werkwijze en integreer je eenvoudig in je werkdag, zodat boekhouden geen grote klus meer hoeft te zijn. Gebruik aan de linkerkant het filter en selecteer de beste boekhoudprogramma's voor de Mac als ZZP'er. Maak vervolgens een eigen software top 3 en probeer gratis boekhoudsoftware uit. 

Boekhoudprogramma's voor zzp'ers met een Mac

Veel boekhoudprogramma's voor de Mac werken online. Zo kun je altijd bij je boekhouding en heb je real-time inzicht.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products