Gratis boekhoudprogramma's voor de Mac

Vergelijk hier Mac boekhoudprogramma's op prijs , reviews en functies

Dit zijn de beste gratis en goedekope boekhoudpakkettenvoor de Mac. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste boekhoudpakketten met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Tip: Probeer gerust meerdere pakketten. Alleen door het pakket te ervaren, kun je de beste keuze maken.

#1 Boekhoudsoftware
Belastingdienst Erkend
Helpdesk, Cursus & App
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie
Eén ERP-oplossing
> 100 controles
Inzicht met dashboards
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Supermakkelijk
Boekhouden wordt leuk!
Start GRATIS
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
4x als beste getest
iOS & Android App
Telefonische Helpdesk
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Speciaal voor zzp'ers
Gebruiksvriendelijk
Voordelig
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
35+ jaar ervaring
Gratis ondersteuning
Vanaf € 15.- per maand
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Online factureren
Herinneren en aanmanen
Btw-aangifte
Proefperiode
3 maanden
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
BTW-aangifte
Bankmutaties
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Maak je persoonlijke top 3

Gratis boekhoudprogramma's en proefabonnementen voor de Mac

Op zoek naar een gratis boekhoudprogramma voor de Mac? Hieronder vind je een lijst met gratis online boekhoudprogramma's of pakketten met gratis proefabonnementen. Voordeel van online software is dat deze altijd geschikt zijn voor je Mac. Je hoeft namelijk geen software te dowloaden en installeren maar maakt simpelweg een online account aan. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze boekhoudprogramma's voor de Mac? Gebruik de filters aan de linkerkant en vind de software die bij je past!

Ook voor een Mac kun je steeds vaker gratis boekhouden

Heb je een Mac of andere computer van Apple en je wilt daar graag ook je boekhouding op doen, dan heb je verschillende mogelijkheden. Of je nu ZZP'er of MKB'er bent, het liefst wil je niet te veel uitgeven aan een boekhoudprogramma. Maar je wilt wel dat je snel en efficiënt je boekhouding daarop kunt doen. Voorheen was het wat moeilijker om goede boekhoudsoftware Mac te vinden die werkt op een Apple computer. En de zoektocht naar een gratis boekhoudprogramma Mac kon je al snel staken. Maar tegenwoordig is er veel meer keuze omdat steeds meer ondernemers vaker gebruik maken van een Mac voor hun zakelijke activiteiten. En daardoor groeit de vraag naar zowel betaald als gratis boekhoudsoftware mac.

Kiezen voor online boekhouden

Vooral wanneer je gebruikmaakt van een Mac om te boekhouden is het aan te raden om te kiezen voor een online boekhoudpakket. Deze zijn namelijk bijna altijd geschikt voor een Mac. Want je hoeft geen software te downloaden en te installeren. Het programma opent zich namelijk in een internetbrowser. Deze zijn meestal onafhankelijk van een bepaald besturingssysteem. Wat betekent dat je eigenlijk vanuit allerlei apparaten in het online boekhoudprogramma kunt werken.

Nadat je de browser opent kun je inloggen op het gekozen boekhoudprogramma en meteen beginnen aan je boekhouding. Je kunt overal en altijd je boekhouding doen. Je hebt alleen een internetaansluiting nodig. Voor de meeste online boekhoudsoftware betaal je een bepaald bedrag per maand. Je hebt bij de meeste aanbieders wel de mogelijkheid om de boekhoudsoftware gratis te testen. Dus een gratis boekhoudprogramma Mac is mogelijk, maar vaak alleen voor een bepaalde periode.

Verschil gratis en betaald boekhoudprogramma voor Mac?

Wanneer je kiest voor gratis boekhoudsoftware mac neem je eigenlijk een proefabonnement. En dat is zeer aan te raden, want zo kun je meteen zien of een bepaald pakket iets is voor je bedrijf. Zo kan je echt kosteloos het pakket kiezen dat past bij jezelf en het bedrijf. Want na de proefperiode kun je ofwel het pakket stoppen wanneer het niet bevalt en een andere proberen, of doorgaan met de betaalde versie. Het gratis boekhoudprogramma mac, dat je meestal 30 dagen kan uitproberen, is eigenlijk gelijk aan de betaalde versie. Dus de functionaliteiten zijn dezelfde, het enige verschil is dat je er niets voor betaald. Dat is voor jezelf als ondernemer heel handig want zo weet je wat je voor je geld gaat krijgen.

Houd bij het kiezen van een gratis boekhoudprogramma Mac ook rekening met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van boekhouding. Lees de blog over de laatste trends op het gebied van boekhouding.

Relevante artikelen

andrew-neel-609847-unsplash.jpg
30 mei 2019

Boekhoudprogramma kiezen in 5 stappen

Boekhouding

Of je nou net bent begonnen of al jaren een bedrijf hebt, je zal de boekhouding moeten bijhouden. In deze blog lees je hoe.

Lees meer 
Products