Gratis boekhoudprogramma's voor de Mac

Vergelijk en probeer de beste Mac boekhoudprogramma's gratis

Beste Mac boekhoudprogramma's voor:

Beste boekhoudprogramma's voor de Mac:

Maak je persoonlijke top 3

Eenvoudig software kiezen in 5 stappen

1. Vertel ons over je bedrijf We willen graag je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte weten zodat we eenvoudig een voorselectie kunnen maken op basis van onze data.

2. Jouw wensenlijst Wij inventariseren jouw wensen en bedrijfsprocessen en vertalen dit naar de functies die je nodig hebt. Ook de oplossingen die je nu gebruikt nemen we mee.

3. Bekijk je persoonlijke top 3 Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maken wij een persoonlijke top 3 van de beste software voor jou.

4. Probeer de beste oplossingen Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Arjan
Arjan
Appwiki expert

Gratis boekhoudprogramma's en proefabonnementen voor de Mac

Op zoek naar een gratis boekhoudprogramma voor de Mac? Hieronder vind je een lijst met gratis online boekhoudprogramma's of pakketten met gratis proefabonnementen. Voordeel van online software is dat deze altijd geschikt zijn voor je Mac. Je hoeft namelijk geen software te dowloaden en installeren maar maakt simpelweg een online account aan. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze boekhoudprogramma's voor de Mac? Gebruik de filters aan de linkerkant en vind de software die bij je past!

Ook voor een Mac kun je steeds vaker gratis boekhouden

Heb je een Mac of andere computer van Apple en je wilt daar graag ook je boekhouding op doen, dan heb je verschillende mogelijkheden. Of je nu ZZP'er of MKB'er bent, het liefst wil je niet te veel uitgeven aan een boekhoudprogramma. Maar je wilt wel dat je snel en efficiënt je boekhouding daarop kunt doen. Voorheen was het wat moeilijker om goede boekhoudsoftware Mac te vinden die werkt op een Apple computer. En de zoektocht naar een gratis boekhoudprogramma Mac kon je al snel staken. Maar tegenwoordig is er veel meer keuze omdat steeds meer ondernemers vaker gebruik maken van een Mac voor hun zakelijke activiteiten. En daardoor groeit de vraag naar zowel betaald als gratis boekhoudsoftware mac.

Kiezen voor online boekhouden

Vooral wanneer je gebruikmaakt van een Mac om te boekhouden is het aan te raden om te kiezen voor een online boekhoudpakket. Deze zijn namelijk bijna altijd geschikt voor een Mac. Want je hoeft geen software te downloaden en te installeren. Het programma opent zich namelijk in een internetbrowser. Deze zijn meestal onafhankelijk van een bepaald besturingssysteem. Wat betekent dat je eigenlijk vanuit allerlei apparaten in het online boekhoudprogramma kunt werken.

Nadat je de browser opent kun je inloggen op het gekozen boekhoudprogramma en meteen beginnen aan je boekhouding. Je kunt overal en altijd je boekhouding doen. Je hebt alleen een internetaansluiting nodig. Voor de meeste online boekhoudsoftware betaal je een bepaald bedrag per maand. Je hebt bij de meeste aanbieders wel de mogelijkheid om de boekhoudsoftware gratis te testen. Dus een gratis boekhoudprogramma Mac is mogelijk, maar vaak alleen voor een bepaalde periode.

Verschil gratis en betaald boekhoudprogramma voor Mac?

Wanneer je kiest voor gratis boekhoudsoftware mac neem je eigenlijk een proefabonnement. En dat is zeer aan te raden, want zo kun je meteen zien of een bepaald pakket iets is voor je bedrijf. Zo kan je echt kosteloos het pakket kiezen dat past bij jezelf en het bedrijf. Want na de proefperiode kun je ofwel het pakket stoppen wanneer het niet bevalt en een andere proberen, of doorgaan met de betaalde versie. Het gratis boekhoudprogramma mac, dat je meestal 30 dagen kan uitproberen, is eigenlijk gelijk aan de betaalde versie. Dus de functionaliteiten zijn dezelfde, het enige verschil is dat je er niets voor betaald. Dat is voor jezelf als ondernemer heel handig want zo weet je wat je voor je geld gaat krijgen.

Houd bij het kiezen van een gratis boekhoudprogramma Mac ook rekening met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van boekhouding. Lees de blog over de laatste trends op het gebied van boekhouding.

Relevante artikelen

bench-accounting-49906-unsplash.jpg
17 september 2018

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware?

Boekhouding Excel

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Ontdek in dit blog welke manier bij jouw bedrijf past.

Lees meer 

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products