1. Blog
  2. Webshop software features van de maand: maart

Webshop software features van de maand: maart

Webshop 31 maart 2017 Leestijd 5 minuten

De digitale wereld staat nooit stil. Sterker nog, de technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren. Webshop software blijft uiteraard niet achter. Als je even niet oplet, is er alweer een update. Zonder dat je het doorhebt, heeft je software na een update een nieuwe functie. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Daarom licht Appwiki elke maand de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren voor je eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe features.

CCV Shop koppelt met KeenDelivery

Sinds kort is CCV Shop een samenwerking aangegaan met KeenDelivery. Met de KeenDelivery app koppel eenvoudig je webshop aan de online verzendportal van KeenDelivery. Via de portal maak je snel verzendlabels aan voor onder andere PostNL, DHL, DPD, TNT. En... same day delivery behoort tot de mogelijkheden.

Je kunt je gratis online aanmelden bij keendelivery.com. Nadat jij je inloggegevens hebt ontvangen, download en installeer je de CCV Shop-koppeling voor integratie met je webshop. Standaard staat er al een uitgebreid pakket aan verzendopties voor je klaar in de portal. Wanneer je meer opties wilt dan het standaardpakket, kan dat. Neem dan contact op met de helpdesk van KeenDelivery.

Mijnwebwinkel integreert Google Tag Manager

Google Tag Manager (GTM) was al een tijdje beschikbaar als bètafunctie bij Mijnwebwinkel, maar is sinds kort live voor alle Mijnwebwinkel PRO-gebruikers. Met GTM kun je bijvoorbeeld een live chat integreren of een keurmerk-widget tonen in je webwinkel. Mijnwebwinkel waarschuwt wel: het is redelijk complex. Dus als je net bent begonnen of nog niet zo handig bent met je shop is het volgens Mijnwebwinkel verstandiger om de functie pas later te gebruiken.

Om GTM te kunnen gebruiken moet je eenmalig een account aanmaken en een koppeling maken met je shop. Dit is vergelijkbaar met het koppelen van de Google Search Console.

Populaire software

Gerelateerde artikelen

19 mei 2017

De e-commerce trends van 2017

Webshop trends

Weet jij de e-commerce trends van 2017 al? De markt van webshops groeit steeds sneller. Steeds meer consumenten ondervinden het gemak van online shoppen en maken hier gebruik van. Je hoeft niet de de...

25 juni 2015

Dropshipping: wat je moet weten

Webshop

Wat is dropshipping? Dropshipping is een logistieke oplossing waarbij je producten verkoopt via een dropshipleverancier. Je verkoopt dus niet je eigen product, maar je bent een tussenpersoon.

19 februari 2015

SendCloud, jouw ultieme verzendoplossing?

Webshop

SendCloud, de ideale verzendoplossing? SendCloud is alles wat je nodig hebt om gemakkelijk en snel pakketten te verzenden.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products