Webshop features maart

Wat zijn de nieuwe webshop software features van maart?

De digitale wereld staat nooit stil. Sterker nog, de technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren. Webshop software blijft uiteraard niet achter. Als je even niet oplet, is er alweer een update. Zonder dat je het doorhebt, heeft je software na een update een nieuwe functie. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Daarom licht Appwiki elke maand de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren voor je eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe features.

CCV Shop koppelt met KeenDelivery

Sinds kort is CCV Shop een samenwerking aangegaan met KeenDelivery. Met de KeenDelivery app koppel eenvoudig je webshop aan de online verzendportal van KeenDelivery. Via de portal maak je snel verzendlabels aan voor onder andere PostNL, DHL, DPD, TNT. En... same day delivery behoort tot de mogelijkheden.

Je kunt je gratis online aanmelden bij keendelivery.com. Nadat jij je inloggegevens hebt ontvangen, download en installeer je de CCV Shop-koppeling voor integratie met je webshop. Standaard staat er al een uitgebreid pakket aan verzendopties voor je klaar in de portal. Wanneer je meer opties wilt dan het standaardpakket, kan dat. Neem dan contact op met de helpdesk van KeenDelivery.

Mijnwebwinkel integreert Google Tag Manager

Google Tag Manager (GTM) was al een tijdje beschikbaar als bètafunctie bij Mijnwebwinkel, maar is sinds kort live voor alle Mijnwebwinkel PRO-gebruikers. Met GTM kun je bijvoorbeeld een live chat integreren of een keurmerk-widget tonen in je webwinkel. Mijnwebwinkel waarschuwt wel: het is redelijk complex. Dus als je net bent begonnen of nog niet zo handig bent met je shop is het volgens Mijnwebwinkel verstandiger om de functie pas later te gebruiken.

Om GTM te kunnen gebruiken moet je eenmalig een account aanmaken en een koppeling maken met je shop. Dit is vergelijkbaar met het koppelen van de Google Search Console.

Populaire software

Rating:
Reviews: te weinig reviews
Webwinkel

Appwatching Community

Meer weten of mee praten over dit onderwerp? word gratis lid van de Appwatching community

Steven Houkes - Webredacteur
Geschreven door:
Steven Houkes
Webredacteur

Steven is als hoofdredacteur van Appwatching degene die de content van de websites creëert en kwaliteit ervan waarborgt. Hij maakt je in zijn nieuwsartikelen, blogs en onderzoeken wegwijs in de materie van cloudsoftware. Hij heeft veel ervaring opgedaan als webredacteur bij RTV Noord en past deze journalistieke kennis toe bij het schrijven van zijn blogs. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal, wielrennen (alleen bij mooi weer) en koken. Heb je vragen? Mail gerust naar steven@appwiki.nl.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Online marketeer
Iris Kluin
Online marketeer
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Je ontkomt er als ZZP'er niet aan: de BTW-aangifte....

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
urenregistratie-app-excel.png

7 handige apps als alternatief voor urenregistratie in Excel

Uren registreren voelt vaak als een verplichting. Maar waarom doe jij je urenregistratie dan nog in Excel...

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
Products