Webshop features maart

Wat zijn de nieuwe webshop software features van maart?

De digitale wereld staat nooit stil. Sterker nog, de technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren. Webshop software blijft uiteraard niet achter. Als je even niet oplet, is er alweer een update. Zonder dat je het doorhebt, heeft je software na een update een nieuwe functie. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Daarom licht Appwiki elke maand de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren voor je eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe features.

CCV Shop koppelt met KeenDelivery

Sinds kort is CCV Shop een samenwerking aangegaan met KeenDelivery. Met de KeenDelivery app koppel eenvoudig je webshop aan de online verzendportal van KeenDelivery. Via de portal maak je snel verzendlabels aan voor onder andere PostNL, DHL, DPD, TNT. En... same day delivery behoort tot de mogelijkheden.

Je kunt je gratis online aanmelden bij keendelivery.com. Nadat jij je inloggegevens hebt ontvangen, download en installeer je de CCV Shop-koppeling voor integratie met je webshop. Standaard staat er al een uitgebreid pakket aan verzendopties voor je klaar in de portal. Wanneer je meer opties wilt dan het standaardpakket, kan dat. Neem dan contact op met de helpdesk van KeenDelivery.

Mijnwebwinkel integreert Google Tag Manager

Google Tag Manager (GTM) was al een tijdje beschikbaar als bètafunctie bij Mijnwebwinkel, maar is sinds kort live voor alle Mijnwebwinkel PRO-gebruikers. Met GTM kun je bijvoorbeeld een live chat integreren of een keurmerk-widget tonen in je webwinkel. Mijnwebwinkel waarschuwt wel: het is redelijk complex. Dus als je net bent begonnen of nog niet zo handig bent met je shop is het volgens Mijnwebwinkel verstandiger om de functie pas later te gebruiken.

Om GTM te kunnen gebruiken moet je eenmalig een account aanmaken en een koppeling maken met je shop. Dit is vergelijkbaar met het koppelen van de Google Search Console.

Populaire software

Rating:
Reviews: 346
Webwinkel
Rating:
Reviews: 39
Webwinkel
Rating:
Reviews: te weinig reviews
Webwinkel

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Steven Houkes - Appwiki expert
Geschreven door:
Steven Houkes
Appwiki expert

Steven maakt jouw bedrijfsprocessen graag slimmer, flexibeler en sneller. Dit doet hij door je te helpen met het vinden van de beste software. Software die het beste past bij jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maakt hij een persoonlijke software top 3 voor jou.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Appwiki expert
Iris Kluin
Appwiki expert
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Lees het in deze blog.

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
Products