1. Blog
  2. Boekhouden met Acconline

“Met Acconline hoef ik haast niks meer zelf te doen”

Laura Brink bestiert in Sittard het Beauty Huis, een schoonheidssalon met expertise op het gebied van huidverbetering. Net als veel andere ondernemers stopt ze haar hart en ziel in haar bedrijf. Veel tijd om zelf de boekhouding te doen heeft ze dan ook niet. Ze koos daarom een jaar geleden om gebruik te maken van de totaaloplossing van Acconline.

Waarom heb je voor Acconline gekozen?

'Ik was al bekend met Acconline', zegt Laura. 'Ik wist dus al dat ze goed zijn in wat ze doen. Maar ik heb vooral gekozen voor Acconline vanwege het gemak.' 

Wat is dat gemak van Acconline dan?

'Acconline werkt gewoon heel simpel. Het vergt weinig werk. Ik hoef in principe maar één keer per maand naar mijn cijfers te kijken om inzicht te krijgen. Eén keer in het kwartaal stuurt Acconline de kwartaalcijfers. Die hoef ik alleen maar goed te keuren. Ik hoef dus zelf geen BTW-aangifte meer te doen. Dat scheelt veel tijd.'

Acconline werkt gewoon heel simpel. Het vergt weinig werkLaura Brink

Hoe werk je met Acconline?

'Ik maak het meeste gebruik van het online dashboard van Acconline. Wanneer ik een online factuur binnen krijg, sla ik deze op op mijn bureaublad. Vervolgens kan ik deze met één druk op de knop uploaden. Ik krijg er niet zoveel meer van binnen, maar als ik een papieren factuur binnen krijg, maak ik hier een foto van met mijn smartphone. Die stuur ik dan door naar Acconline."

Vind je Acconline niet duur?

'Nee', zegt Laura stellig. 'En dat terwijl ik nog geen honderd facturen per jaar stuur. Maar als ik een boekhouder moet inhuren om mijn cijfers te laten controleren, en dat gaat per uurtje factuurtje, dan schrik je achteraf wel van de rekening. Met Acconline hoeft dit niet. Ik bespaar op deze manier dus veel op de kosten van een boekhouder. Boekhouders zijn duur, ik denk dat veel mensen dat niet beseffen.'

Als ik een boekhouder moet inhuren om mijn cijfers te laten controleren dan schrik je achteraf wel van de rekening. Met Acconline hoeft dit nietLaura Brink

Wat zijn de voordelen van Acconline?

'Behalve het gemak? Nou, je hebt altijd beschikking over je gegevens en inzicht in de cijfers, ook als je onderweg bent. En wanneer ik een vraag heb, stuur ik gewoon een mailtje. Ik krijg dan altijd heel snel antwoord.'

Tevreden dus?

'Ja, heel erg. Met Acconline hoef ik haast niks meer zelf te doen, dus voorlopig blijf ik er gebruik van maken.'

Arjan
Arjan
Appwiki expert

Populaire software

Gerelateerde artikelen

2 maart 2020

Administratie bijhouden als zzp'er?

Administratie Boekhouding

Je administratie en boekhouding bijhouden is niet altijd leuk. Maar wel heel belangrijk!

5 oktober 2020

Aanloopkosten? Neem ze op in je boekhouding!

Boekhouding

Aanloopkosten? Neem ze op in je boekhouding! Ben je dit jaar een eigen bedrijf begonnen? Kijk dan nog eens naar de kosten die je hebt gemaakt in de aanloopperiode, daar valt namelijk winst te behalen...

9 juli 2020

Van droom naar eigen ZZP onderneming

Boekhouding

Ineens heb je het! Je wordt ZZP’er. En dan? Waar moet je allemaal aandenken en wat houdt het zijn van een ZZP'er nu precies in? Je ontdekt voor- en nadelen in dit artikel.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products