Uren features maart

Wat zijn de nieuwe urenregistratie software features van maart?

De digitale wereld staat nooit stil. Sterker nog, de technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren. Urenregistratie software blijft uiteraard niet achter. Als je even niet oplet, is er alweer een update. Zonder dat je het doorhebt, heeft je software na een update een nieuwe functie. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Daarom licht Software Vergelijken elke maand de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren voor je eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe features.

Stelt je eigen menu samen bij Watch

Met de nieuwe update van Watch is het vanaf nu mogelijk om je eigen menu samen te stellen. Door de schermen die je vaak gebruikt of zoekt aan je eigen menu toe te voegen, zijn ze nooit verder dan één klik verwijderd. Iedere gebruiker kan zijn of haar eigen menu samenstellen via de gebruikersinstellingen. Naast de basisinstellingen vind je daarvoor een tweede tabblad 'Mijn Menu'. Kies hier de gewenste schermen uit de lijst en geef deze een naam en een positie in de lijst.

Slim deelfactureren met Plotter

Wanneer een offerte automatisch wordt omgezet naar een factuur en je hiervan maar een gedeelte wilt facturen, is het bij Plotter nu mogelijk om deelfacturen te sturen. Plotter houdt in de gaten welke delen van een order zijn gefactureerd, en maakt deelbetalingen mogelijk. Met één druk op de knop krijg je een overzicht te zien van de te factureren onderdelen van de order. Je vinkt de onderdelen waarvan je een factuur wilt maken aan. Vervolgens kun je ook per onderdeel aangeven hoeveel stuks of uren je precies wilt factureren.

Populaire software

Steven Houkes - Webredacteur
Geschreven door:
Steven Houkes
Webredacteur

Steven is als online redacteur degene die de content van de websites creëert en waarborgt en in zijn blogs je wegwijs maakt in de materie van allerhande software. Hij heeft veel ervaring opgedaan als webredacteur bij RTV Noord en past deze journalistieke kennis toe bij het schrijven van zijn blogs. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal, wielrennen (alleen bij mooi weer) en koken. Heb je vragen? Mail gerust naar steven@appwiki.nl.

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur

Leestijd 5 minuten

Up-to-date blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste business apps!

  • Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd weer mogelijk.

Products