Uren features maart

Wat zijn de nieuwe urenregistratie software features van maart?

De digitale wereld staat nooit stil. Sterker nog, de technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren. Urenregistratie software blijft uiteraard niet achter. Als je even niet oplet, is er alweer een update. Zonder dat je het doorhebt, heeft je software na een update een nieuwe functie. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Daarom licht Software Vergelijken elke maand de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren voor je eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe features.

Stelt je eigen menu samen bij Watch

Met de nieuwe update van Watch is het vanaf nu mogelijk om je eigen menu samen te stellen. Door de schermen die je vaak gebruikt of zoekt aan je eigen menu toe te voegen, zijn ze nooit verder dan één klik verwijderd. Iedere gebruiker kan zijn of haar eigen menu samenstellen via de gebruikersinstellingen. Naast de basisinstellingen vind je daarvoor een tweede tabblad 'Mijn Menu'. Kies hier de gewenste schermen uit de lijst en geef deze een naam en een positie in de lijst.

Slim deelfactureren met Plotter

Wanneer een offerte automatisch wordt omgezet naar een factuur en je hiervan maar een gedeelte wilt facturen, is het bij Plotter nu mogelijk om deelfacturen te sturen. Plotter houdt in de gaten welke delen van een order zijn gefactureerd, en maakt deelbetalingen mogelijk. Met één druk op de knop krijg je een overzicht te zien van de te factureren onderdelen van de order. Je vinkt de onderdelen waarvan je een factuur wilt maken aan. Vervolgens kun je ook per onderdeel aangeven hoeveel stuks of uren je precies wilt factureren.

Populaire software

Rating:
Reviews: 68
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 5
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 1213
Urenregistratie

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Steven Houkes - Webredacteur
Geschreven door:
Steven Houkes
Webredacteur

Steven is als hoofdredacteur van Appwatching degene die de content van de websites creëert en kwaliteit ervan waarborgt. Hij maakt je in zijn nieuwsartikelen, blogs en onderzoeken wegwijs in de materie van cloudsoftware. Hij heeft veel ervaring opgedaan als webredacteur bij RTV Noord en past deze journalistieke kennis toe bij het schrijven van zijn blogs. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal, wielrennen (alleen bij mooi weer) en koken. Heb je vragen? Mail gerust naar steven@appwiki.nl.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Online marketeer
Iris Kluin
Online marketeer
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Je ontkomt er als ZZP'er niet aan: de BTW-aangifte....

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
Products