1. Blog
  2. Urenregistratie software features van de maand: maart
  1. Blog
  2. Urenregistratie software features van de maand: maart

Urenregistratie software features van de maand: maart

Urenregistratie 31 maart 2017 Leestijd 5 minuten

De digitale wereld staat nooit stil. Sterker nog, de technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren. Urenregistratie software blijft uiteraard niet achter. Als je even niet oplet, is er alweer een update. Zonder dat je het doorhebt, heeft je software na een update een nieuwe functie. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Daarom licht Software Vergelijken elke maand de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren voor je eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe features.

Stelt je eigen menu samen bij Watch

Met de nieuwe update van Watch is het vanaf nu mogelijk om je eigen menu samen te stellen. Door de schermen die je vaak gebruikt of zoekt aan je eigen menu toe te voegen, zijn ze nooit verder dan één klik verwijderd. Iedere gebruiker kan zijn of haar eigen menu samenstellen via de gebruikersinstellingen. Naast de basisinstellingen vind je daarvoor een tweede tabblad 'Mijn Menu'. Kies hier de gewenste schermen uit de lijst en geef deze een naam en een positie in de lijst.

Slim deelfactureren met Plotter

Wanneer een offerte automatisch wordt omgezet naar een factuur en je hiervan maar een gedeelte wilt facturen, is het bij Plotter nu mogelijk om deelfacturen te sturen. Plotter houdt in de gaten welke delen van een order zijn gefactureerd, en maakt deelbetalingen mogelijk. Met één druk op de knop krijg je een overzicht te zien van de te factureren onderdelen van de order. Je vinkt de onderdelen waarvan je een factuur wilt maken aan. Vervolgens kun je ook per onderdeel aangeven hoeveel stuks of uren je precies wilt factureren.

Populaire software

Gerelateerde artikelen

29 mei 2017

Wat zijn de beste uren apps als alternatief voor Excel?

Urenregistratie

Waarom doe jij je urenregistratie nog in Excel als je hier heel handige apps voor hebt? We zetten vijf handige urenregistratie apps op een rij.

7 januari 2019

In één minuut je uren registreren?

Urenregistratie tijd besparen

Ja in één minuut kun je dagelijks alle gewerkte uren bijhouden en opslaan in een gestructureerd overzicht. Dit kun je doen door gebruik te maken van urenregistratie software met een timer.

14 november 2018

Wat zijn de beste zakelijke apps?

Boekhouding Urenregistratie Crm systeem Facturatie

Is de treincoupé ook jouw tweede huis geworden? Gaan de zaken goed en zit je hierdoor vaak in het buitenland? Doe jouw zaken met een business app!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products