CRM microsoft outlook

Je CRM systeem integreren met Microsoft Outlook

Het is erg fijn als verschillende (online) koppelingen makkelijk met elkaar te integreren zijn. Bij een CRM Software Systeem is het voornamelijk belangrijk dat het goed en prettig werkt. Zoals je in onze CRM Software vergelijker kunt zien, zijn er een heleboel CRM-systemen op de markt. De keuze voor een goed CRM systeem is dus erg belangrijk, omdat het veel tijd en geld kan schelen. We leggen hieronder meer uit over de mogelijke koppeling van Microsoft Outlook met een CRM-systeem.

Innovatieve CRM-systemen

Er zijn innovatieve systemen die automatisch een binnenkomend mailtje toevoegen aan een bepaalde taak die open staat. Zo hoef je zelf niets meer handmatig toe te voegen aan bepaalde taken. Dit scheelt toch een hoop tijd en daarmee ook geld. Verder kunnen binnengekomen mailtjes bij bepaalde CRM-systemen makkelijk beantwoord worden. Door een koppeling met outlook kan je bovendien makkelijk instellen dat een standaardantwoord wordt teruggestuurd. Dit is niet alleen handig, maar ook erg innovatief!

Overstappen van mailserver? Niet nodig!

Doordat je je outlook kunt koppelen aan het CRM-systeem hoef je niet met het hele bedrijf over te stappen naar een nieuwe mailserver. Het kan dus lonen om voor een specifiek systeem te kiezen. Als er een mail binnenkomt kan deze bovendien gelijk als nieuwe taak worden ingesteld en aan iemand toe worden gewezen. Dit scheelt een hoop heen en weer mailen met collega’s. Een CRM-systeem wat gekoppeld is aan outlook is niet alleen handig, maar verbetert ook de productiviteit binnen je bedrijf. Doordat je niet over hoeft te stappen en effectiever werkt kan het dus lonen om voor een specifiek systeem te kiezen.

Twijfel je nog over welk CRM-systeem nu handig is voor jouw bedrijf, maar wil je sowieso een koppeling met Outlook? Vink in onze vergelijker bij Email Communicatie aan: 'Koppeling met Microsoft Outlook' en vind de software die een koppeling met Outlook heeft!

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Redactie Appwiki Webredactie Appwiki
Geschreven door:
Redactie Appwiki
Webredactie Appwiki

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Appwiki expert
Iris Kluin
Appwiki expert
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Lees het in deze blog.

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
Products