CRM microsoft outlook
Crm

Je CRM systeem integreren met Microsoft Outlook

Het is erg fijn als verschillende (online) koppelingen makkelijk met elkaar te integreren zijn. Bij een CRM Software Systeem is het voornamelijk belangrijk dat het goed en prettig werkt. Zoals je in onze CRM Software vergelijker kunt zien, zijn er een heleboel CRM-systemen op de markt. De keuze voor een goed CRM systeem is dus erg belangrijk, omdat het veel tijd en geld kan schelen. We leggen hieronder meer uit over de mogelijke koppeling van Microsoft Outlook met een CRM-systeem.

Innovatieve CRM-systemen

Er zijn innovatieve systemen die automatisch een binnenkomend mailtje toevoegen aan een bepaalde taak die open staat. Zo hoef je zelf niets meer handmatig toe te voegen aan bepaalde taken. Dit scheelt toch een hoop tijd en daarmee ook geld. Verder kunnen binnengekomen mailtjes bij bepaalde CRM-systemen makkelijk beantwoord worden. Door een koppeling met outlook kan je bovendien makkelijk instellen dat een standaardantwoord wordt teruggestuurd. Dit is niet alleen handig, maar ook erg innovatief!

Overstappen van mailserver? Niet nodig!

Doordat je je outlook kunt koppelen aan het CRM-systeem hoef je niet met het hele bedrijf over te stappen naar een nieuwe mailserver. Het kan dus lonen om voor een specifiek systeem te kiezen. Als er een mail binnenkomt kan deze bovendien gelijk als nieuwe taak worden ingesteld en aan iemand toe worden gewezen. Dit scheelt een hoop heen en weer mailen met collega’s. Een CRM-systeem wat gekoppeld is aan outlook is niet alleen handig, maar verbetert ook de productiviteit binnen je bedrijf. Doordat je niet over hoeft te stappen en effectiever werkt kan het dus lonen om voor een specifiek systeem te kiezen.

Twijfel je nog over welk CRM-systeem nu handig is voor jouw bedrijf, maar wil je sowieso een koppeling met Outlook? Vink in onze vergelijker bij Email Communicatie aan: 'Koppeling met Microsoft Outlook' en vind de software die een koppeling met Outlook heeft!

Crm
Redactie Appwiki Webredactie Appwiki
Geschreven door:
Redactie Appwiki
Webredactie Appwiki

Redactie Appwiki - Webredactie Appwiki
Redactie Appwiki
Webredactie Appwiki

Leestijd 5 minuten

Up-to-date blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste business apps!

  • Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd weer mogelijk.

Products