1. Blog
  2. Integreren van Microsoft Outlook met je CRM systeem
  1. Blog
  2. Integreren van Microsoft Outlook met je CRM systeem

Integreren van Microsoft Outlook met je CRM systeem

CRM 29 februari 2016 Leestijd 5 minuten

Het is erg fijn als verschillende (online) koppelingen makkelijk met elkaar te integreren zijn. Bij een CRM Software Systeem is het voornamelijk belangrijk dat het goed en prettig werkt. Zoals je in onze CRM Software vergelijker kunt zien, zijn er een heleboel CRM-systemen op de markt. De keuze voor een goed CRM systeem is dus erg belangrijk, omdat het veel tijd en geld kan schelen. We leggen hieronder meer uit over de mogelijke koppeling van Microsoft Outlook met een CRM-systeem.

Innovatieve CRM-systemen

Er zijn innovatieve systemen die automatisch een binnenkomend mailtje toevoegen aan een bepaalde taak die open staat. Zo hoef je zelf niets meer handmatig toe te voegen aan bepaalde taken. Dit scheelt toch een hoop tijd en daarmee ook geld. Verder kunnen binnengekomen mailtjes bij bepaalde CRM-systemen makkelijk beantwoord worden. Door een koppeling met outlook kan je bovendien makkelijk instellen dat een standaardantwoord wordt teruggestuurd. Dit is niet alleen handig, maar ook erg innovatief!

Overstappen van mailserver? Niet nodig!

Doordat je je outlook kunt koppelen aan het CRM-systeem hoef je niet met het hele bedrijf over te stappen naar een nieuwe mailserver. Het kan dus lonen om voor een specifiek systeem te kiezen. Als er een mail binnenkomt kan deze bovendien gelijk als nieuwe taak worden ingesteld en aan iemand toe worden gewezen. Dit scheelt een hoop heen en weer mailen met collega’s. Een CRM-systeem wat gekoppeld is aan outlook is niet alleen handig, maar verbetert ook de productiviteit binnen je bedrijf. Doordat je niet over hoeft te stappen en effectiever werkt kan het dus lonen om voor een specifiek systeem te kiezen.

Twijfel je nog over welk CRM-systeem nu handig is voor jouw bedrijf, maar wil je sowieso een koppeling met Outlook? Vink in onze vergelijker bij Email Communicatie aan: 'Koppeling met Microsoft Outlook' en vind de software die een koppeling met Outlook heeft!

Gerelateerde artikelen

19 april 2018

Hoe CRM jouw sales een boost geeft

Crm systeem

CRM software kan voor meer sales zorgen, lees gauw hoe! Een CRM systeem biedt je de mogelijkheid om je klantrelaties verder op te bouwen en te onderhouden.

14 november 2018

Wat zijn de beste zakelijke apps?

Boekhouding Urenregistratie Crm systeem Facturatie

Is de treincoupé ook jouw tweede huis geworden? Gaan de zaken goed en zit je hierdoor vaak in het buitenland? Doe jouw zaken met een business app!

24 oktober 2018

7 kansen die ondernemers missen om tijd te besparen

Boekhouden Factureren Urenregistratie Crm systeem

Ondernemers zijn veel tijd kwijt aan zaken die effectiever kunnen. Factureren, debiteuren beheren, de BTW-aangifte en acquisitie doen; het zijn allemaal noodzakelijke, belangrijke maar ook nodeloos tijdrovende taken.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products