snel uren registreren

Gebruikersbeheer binnen je urenregistratie pakket

Wanneer je gebruik maakt van software voor je tijdregistratie is het handig om niet steeds een adres in te hoeven typen. De voordelen van gebruikersbeheer binnen je urenregistratie pakket hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

1. Snel opzoeken van gebruikers

Zoals we al eerder hebben gezegd hoef je dankzij gebruikersbeheer niet steeds je klanten op te zoeken op het internet. Alles staat centraal in je software pakket, waardoor je met een paar klikken de juiste klant kan selecteren en de gewerkte uren voor deze klant in kan vullen.

2. Bekijken wie je klanten zijn

Wie je een overzicht van al je klanten? Dan kan je dit gemakkelijk bekijken, omdat de gebruikers immers al in het systeem staan. Ook als je vragen hebt aan de klant kan je snel de gegevens opzoeken en de betreffende klant bellen of mailen. Je urenregistratie pakket met gebruikersbeheer heeft op deze manier wel wat weg van CRM software!

3. Gemakkelijk factureren

Verschillende pakketten waarin je je urenregistratie kan beheren zijn gekoppeld aan facturatiepakketten, of bevatten opties voor het factureren van de uren. Door het gebruikersbeheer kan jij direct aan de juiste klant de uren factureren zonder dat je opnieuw de gegevens moet intypen of opzoeken.

Wil jij weten welke software beschikt over gebruikersbeheer? Gebruik dan ons filter aan de linkerkant van deze pagina. In dit filter selecteer je 'Gebruikersbeheer', waarop alle pakketten met gebruikersbeheer zullen worden getoond. Naast de eigenschap Gebruikersbeheer kan je filteren op een groot aantal andere eigenschappen. Zo kom je er met een paar klikken achter welk pakket voor urenregistratie volledig aansluit bij jouw wensen! Ben jij een ZZP'er? Bekijk dan deze pagina voor ZZP urenregistratie pakketten.

Populaire software

Rating:
Reviews: 68
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 370
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 978
Urenregistratie

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Anne Hoekman - Online marketeer
Geschreven door:
Anne Hoekman
Online marketeer

Anne is online marketeer bij Appwiki. Ze zorgt ervoor dat onze websites van de juiste informatie zijn voorzien en up to date zijn. Naast haar werk studeert Anne communicatie- en informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Verder is ze gek op sporten en reizen. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar anne@appwiki.nl!

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Online marketeer
Iris Kluin
Online marketeer
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Lees het in deze blog.

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
Products