1. Blog
  2. Tijd winnen met gebruikersbeheer binnen je urenregistratie pakket?
  1. Blog
  2. Tijd winnen met gebruikersbeheer binnen je urenregistratie pakket?

Tijd winnen met gebruikersbeheer binnen je urenregistratie pakket?

Urenregistratie 23 december 2015 Leestijd 5 minuten

Wanneer je gebruik maakt van software voor je tijdregistratie is het handig om niet steeds een adres in te hoeven typen. De voordelen van gebruikersbeheer binnen je urenregistratie pakket hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

1. Snel opzoeken van gebruikers

Zoals we al eerder hebben gezegd hoef je dankzij gebruikersbeheer niet steeds je klanten op te zoeken op het internet. Alles staat centraal in je software pakket, waardoor je met een paar klikken de juiste klant kan selecteren en de gewerkte uren voor deze klant in kan vullen.

2. Bekijken wie je klanten zijn

Wie je een overzicht van al je klanten? Dan kan je dit gemakkelijk bekijken, omdat de gebruikers immers al in het systeem staan. Ook als je vragen hebt aan de klant kan je snel de gegevens opzoeken en de betreffende klant bellen of mailen. Je urenregistratie pakket met gebruikersbeheer heeft op deze manier wel wat weg van CRM software!

3. Gemakkelijk factureren

Verschillende pakketten waarin je je urenregistratie kan beheren zijn gekoppeld aan facturatiepakketten, of bevatten opties voor het factureren van de uren. Door het gebruikersbeheer kan jij direct aan de juiste klant de uren factureren zonder dat je opnieuw de gegevens moet intypen of opzoeken.

Wil jij weten welke software beschikt over gebruikersbeheer? Gebruik dan ons filter aan de linkerkant van deze pagina. In dit filter selecteer je 'Gebruikersbeheer', waarop alle pakketten met gebruikersbeheer zullen worden getoond. Naast de eigenschap Gebruikersbeheer kan je filteren op een groot aantal andere eigenschappen. Zo kom je er met een paar klikken achter welk pakket voor urenregistratie volledig aansluit bij jouw wensen! Ben jij een ZZP'er? Bekijk dan deze pagina voor ZZP urenregistratie pakketten.

Populaire software

Gerelateerde artikelen

29 mei 2017

Wat zijn de beste uren apps als alternatief voor Excel?

Urenregistratie

Waarom doe jij je urenregistratie nog in Excel als je hier heel handige apps voor hebt? We zetten vijf handige urenregistratie apps op een rij.

7 januari 2019

In één minuut je uren registreren?

Urenregistratie tijd besparen

Ja in één minuut kun je dagelijks alle gewerkte uren bijhouden en opslaan in een gestructureerd overzicht. Dit kun je doen door gebruik te maken van urenregistratie software met een timer.

14 november 2018

Wat zijn de beste zakelijke apps?

Boekhouding Urenregistratie Crm systeem Facturatie

Is de treincoupé ook jouw tweede huis geworden? Gaan de zaken goed en zit je hierdoor vaak in het buitenland? Doe jouw zaken met een business app!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products