features-facturatie-april.png

Wat zijn de nieuwe facturatie software features van april?

Factureren kan je tegenwooordig steeds sneller en makkelijker doen. Want de digitale wereld staat nooit stil. Factuurprogramma's blijven uiteraard niet achter. Wil je ook profiteren van deze ontwikkelingen? Dan zul je hiervan op de hoogte moeten zijn. Want als je even niet oplet, is er alweer een update. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Maar, niet alle updates zijn even interessant. Daarom licht Software Vergelijken elke maand de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe functies van factuur software. Wat voor nieuwe functies heeft de maand april in petto?

WeFact integreert met Co.nl

Wanneer je jouw bedrijf online wilt registeren en een goede naam wilt geven, wordt dat tegenwoordig steeds lastiger. Veel namen namelijk zijn al in gebruik. Daarom is de nieuwe extensie Co.nl in het leven geroepen. Omdat deze extensie nieuw is kun, je makkelijk jouw bedrijf online registreren zonder dat de naam al bezet is.WeFact heeft daarom een integratie met Co.nl beschikbaar gesteld. Ga hiervoor binnen uw WeFact Hosting in het menu naar “Instellingen” > “Modules”. Op deze pagina vindt u het tabblad “Nieuwe module toevoegen” waar u vervolgens Co.NL kunt kiezen.

Populaire software

Steven Houkes - Webredacteur
Geschreven door:
Steven Houkes
Webredacteur

Steven is als online redacteur degene die de content van de websites creëert en waarborgt en in zijn blogs je wegwijs maakt in de materie van allerhande software. Hij heeft veel ervaring opgedaan als webredacteur bij RTV Noord en past deze journalistieke kennis toe bij het schrijven van zijn blogs. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal, wielrennen (alleen bij mooi weer) en koken. Heb je vragen? Mail gerust naar steven@appwiki.nl.

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur

Leestijd 5 minuten

Up-to-date blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste business apps!

  • Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd weer mogelijk.

Products