1. Blog
  2. Facturatie software features van de maand: april

Facturatie software features van de maand: april

Factureren kan je tegenwooordig steeds sneller en makkelijker doen. Want de digitale wereld staat nooit stil. Factuurprogramma's blijven uiteraard niet achter. Wil je ook profiteren van deze ontwikkelingen? Dan zul je hiervan op de hoogte moeten zijn. Want als je even niet oplet, is er alweer een update. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Maar, niet alle updates zijn even interessant. Daarom licht Software Vergelijken elke maand de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe functies van factuur software. Wat voor nieuwe functies heeft de maand april in petto?

WeFact integreert met Co.nl

Wanneer je jouw bedrijf online wilt registeren en een goede naam wilt geven, wordt dat tegenwoordig steeds lastiger. Veel namen namelijk zijn al in gebruik. Daarom is de nieuwe extensie Co.nl in het leven geroepen. Omdat deze extensie nieuw is kun, je makkelijk jouw bedrijf online registreren zonder dat de naam al bezet is.WeFact heeft daarom een integratie met Co.nl beschikbaar gesteld. Ga hiervoor binnen uw WeFact Hosting in het menu naar “Instellingen” > “Modules”. Op deze pagina vindt u het tabblad “Nieuwe module toevoegen” waar u vervolgens Co.NL kunt kiezen.

Populaire software

Gerelateerde artikelen

15 februari 2019

Tijd winnen op het maken van facturen

Facturatie

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk hier of jij tot deze groep behoort en ontdek hoe je het facturatieproces versnelt!

5 februari 2019

De beste tips om je factuurtijd te halveren!

Facturatie tijd besparen

Jouw onderneming is groeiende. Dat is goed nieuws. Maar het betekent ook: meer factureren en een toenemend tijdgebrek. Daarom geef ik je drie tips om je factuurtijd te halveren.

14 november 2018

Wat zijn de beste zakelijke apps?

Boekhouding Urenregistratie Crm systeem Facturatie

Is de treincoupé ook jouw tweede huis geworden? Gaan de zaken goed en zit je hierdoor vaak in het buitenland? Doe jouw zaken met een business app!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products