1. Blog
  2. Een CRM systeem met agenda
  1. Blog
  2. Een CRM systeem met agenda

Een CRM systeem met agenda

Software 23 oktober 2015 Leestijd 5 minuten

De afgelopen jaren is er een hoop veranderd op de werkvloer. Tegenwoordig wordt er in sommige kantoren al helemaal geen gebruik meer gemaakt van pen en papier. Hoe wordt dan alles genoteerd? Dat gebeurt gemakkelijk met een CRM systeem!

Wat is een CRM systeem?

Een CRM Systeem is een systeem op de computer waarmee alle gegevens op één centrale plek staan. Dit zijn allerlei verschillende soorten gegevens. Dit kunnen bijvoorbeeld de gegevens zijn van al jouw klanten. De naam van je klant, het e-mailadres van de klant, de in het verleden gedane aankopen door de klant. Eigenlijk wordt alles netjes in dit CRM Systeem genoteerd. Met een CRM pakket heb je alle gegevens centraal op één plek staan.

Agenda functie in je CRM systeem

Er zijn ook uitgebreide CRM systemen waarbij ook een agenda functie ingebouwd zit. In deze agenda functie kunnen afspraken worden ingepland. Hierbij zit dan direct de koppeling met alle gegevens van de klant bij wie je een afspraak hebt. Op die manier kan je je op een simpele manier even snel inlezen voordat je een afspraak hebt. Een CRM systeem met agenda functie is eigenlijk een ideaaloplossing.

Verschillende soorten systemen

De laatste jaren zijn er veel verschillende soorten CRM systemen ontwikkeld. Wij hebben daarom het onderstaande schema opgesteld om je inzicht te geven in de verschillende soorten CRM systemen. Onderstaande CRM software beschikt allemaal over de zeer handige agenda functie. Met een dergelijke agenda functie in een CRM systeem is echt bijna alle administratie op één centrale plek vastgelegd.

Gerelateerde artikelen

16 februari 2018

Je ritten registreren met rittenregistratie software?

Software Excel Rittenregistratie

De rittenregistratie kun je op verschillende manieren registreren, in bijvoorbeeld Excel of met behulp van software. Het verschilt natuurlijk per persoon welke manier van kilometerregistratie het best passend is...

2 januari 2017

Een webshop huren of kopen?

Software

Een webshop huren of kopen? Als je een webshop wilt beginnen, kom je voor deze keuze te staan.

4 februari 2016

Het grote nadeel van open-source webshop software

Software Webshop

Wat is het grote nadeel van open-source webshop software? Veel winkels en startende ondernemers die hun bedrijf opstarten willen bij het opstarten ook een webshop beginnen. Op die manier ben je onlin...

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products