CRM mail

CRM software en de verschillende mogelijkheden met e-mails

De hedendaagse CRM software biedt tal van opties naast enkel het “Relatiebeheer” waar het oorspronkelijk voor is gemaakt. Het is geen onbekend gegeven dat je met CRM software ook alle afspraken vast kunt leggen of de telefonische communicatie bij kan houden. Toch wordt CRM software nog steeds onderschat, verschillende software pakketten bieden namelijk de mogelijkheid om e-mails te versturen.

E-mail campagnes vanuit je CRM software

In onze vergelijker zijn er 4 pakketten te vinden waarbij je de mogelijkheid hebt om te e-mailen vanuit de software. Dit heeft als voordeel dat je geen andere software meer nodig hebt om e-mails of e-mailcampagnes te versturen. De 4 pakketten waar we het over hebben zijn Yoobi, Teamleader, Exact en DK Online CRM. Binnen deze pakketten kan je met enkele klikken een e-mail volledig samenstellen en versturen aan de relaties die in het CRM pakket staan. Op deze manier is dure e-mailsoftware niet langer meer een vereiste en bespaar je als ondernemer direct geld.

Monitoren van e-mailcampagnes

Naast het versturen van e-mail is het natuurlijk ook belangrijk om je campagne te monitoren. Informatie als het openingsratio, ontvangers, aantal personen dat zich heeft uitgeschreven en het aantal waardevolle acties is onmisbaar. Deze informatie kan gebruikt worden om de campagnes nog waardevoller te maken voor te ontvanger, waardoor uw onderneming meer bezoekers, aanvragen of bestellingen krijgt. Gelukkig bieden de 4 hierboven genoemde pakketten allemaal de mogelijkheid om e-mailcampagnes te monitoren.

Trackingcodes in e-mails

Met het gebruik van trackingcodes in een e-mail is het mogelijk om bij te houden waar een bezoeker op heeft geklikt. Deze informatie is wederom kostbaar en zelfs nog belangrijker dan het aantal klikken. Door het gebruik van trackingcodes is het mogelijk om de pagina’s die de bezoekers hebben bezocht ook verder te analyseren en kan je proberen de conversieratio van een pagina te verhogen.

Wij wensen je alvast veel succes met het aanmaken van een e-mailcampagne!

Anne Hoekman - Online marketeer
Geschreven door:
Anne Hoekman
Online marketeer

Anne is online marketeer bij Appwiki. Ze zorgt ervoor dat onze websites van de juiste informatie zijn voorzien en up to date zijn. Naast haar werk studeert Anne communicatie- en informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Verder is ze gek op sporten en reizen. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar anne@appwiki.nl!

Anne Hoekman - Online marketeer
Anne Hoekman
Online marketeer

Leestijd 5 minuten

Up-to-date blijven?

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste business apps!

  • Uitschrijven voor de nieuwsbrief is altijd weer mogelijk.

Products