1. Blog
  2. CRM software en tracking van e-mails
  1. Blog
  2. CRM software en tracking van e-mails

CRM software en tracking van e-mails

Software 20 januari 2016 Leestijd 5 minuten

De hedendaagse CRM software biedt tal van opties naast enkel het “Relatiebeheer” waar het oorspronkelijk voor is gemaakt. Het is geen onbekend gegeven dat je met CRM software ook alle afspraken vast kunt leggen of de telefonische communicatie bij kan houden. Toch wordt CRM software nog steeds onderschat, verschillende software pakketten bieden namelijk de mogelijkheid om e-mails te versturen.

E-mail campagnes vanuit je CRM software

In onze vergelijker zijn er 4 pakketten te vinden waarbij je de mogelijkheid hebt om te e-mailen vanuit de software. Dit heeft als voordeel dat je geen andere software meer nodig hebt om e-mails of e-mailcampagnes te versturen. De 4 pakketten waar we het over hebben zijn Yoobi, Teamleader, Exact en DK Online CRM. Binnen deze pakketten kan je met enkele klikken een e-mail volledig samenstellen en versturen aan de relaties die in het CRM pakket staan. Op deze manier is dure e-mailsoftware niet langer meer een vereiste en bespaar je als ondernemer direct geld.

Monitoren van e-mailcampagnes

Naast het versturen van e-mail is het natuurlijk ook belangrijk om je campagne te monitoren. Informatie als het openingsratio, ontvangers, aantal personen dat zich heeft uitgeschreven en het aantal waardevolle acties is onmisbaar. Deze informatie kan gebruikt worden om de campagnes nog waardevoller te maken voor te ontvanger, waardoor uw onderneming meer bezoekers, aanvragen of bestellingen krijgt. Gelukkig bieden de 4 hierboven genoemde pakketten allemaal de mogelijkheid om e-mailcampagnes te monitoren.

Trackingcodes in e-mails

Met het gebruik van trackingcodes in een e-mail is het mogelijk om bij te houden waar een bezoeker op heeft geklikt. Deze informatie is wederom kostbaar en zelfs nog belangrijker dan het aantal klikken. Door het gebruik van trackingcodes is het mogelijk om de pagina’s die de bezoekers hebben bezocht ook verder te analyseren en kan je proberen de conversieratio van een pagina te verhogen.

Wij wensen je alvast veel succes met het aanmaken van een e-mailcampagne!

Gerelateerde artikelen

16 februari 2018

Je ritten registreren met rittenregistratie software?

Software Excel Rittenregistratie

De rittenregistratie kun je op verschillende manieren registreren, in bijvoorbeeld Excel of met behulp van software. Het verschilt natuurlijk per persoon welke manier van kilometerregistratie het best passend is...

2 januari 2017

Een webshop huren of kopen?

Software

Een webshop huren of kopen? Als je een webshop wilt beginnen, kom je voor veel verschillende keuzes te staan. Eén van deze keuzes is het kiezen van de juiste software. Er zijn erg veel mogelijkheden...

4 februari 2016

Het grote nadeel van open-source webshop software

Software Webshop

Wat is het grote nadeel van open-source webshop software? Veel winkels en startende ondernemers die hun bedrijf opstarten willen bij het opstarten ook een webshop beginnen. Op die manier ben je onlin...

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products