CRM mail

CRM software en de verschillende mogelijkheden met e-mails

De hedendaagse CRM software biedt tal van opties naast enkel het “Relatiebeheer” waar het oorspronkelijk voor is gemaakt. Het is geen onbekend gegeven dat je met CRM software ook alle afspraken vast kunt leggen of de telefonische communicatie bij kan houden. Toch wordt CRM software nog steeds onderschat, verschillende software pakketten bieden namelijk de mogelijkheid om e-mails te versturen.

E-mail campagnes vanuit je CRM software

In onze vergelijker zijn er 4 pakketten te vinden waarbij je de mogelijkheid hebt om te e-mailen vanuit de software. Dit heeft als voordeel dat je geen andere software meer nodig hebt om e-mails of e-mailcampagnes te versturen. De 4 pakketten waar we het over hebben zijn Yoobi, Teamleader, Exact en DK Online CRM. Binnen deze pakketten kan je met enkele klikken een e-mail volledig samenstellen en versturen aan de relaties die in het CRM pakket staan. Op deze manier is dure e-mailsoftware niet langer meer een vereiste en bespaar je als ondernemer direct geld.

Monitoren van e-mailcampagnes

Naast het versturen van e-mail is het natuurlijk ook belangrijk om je campagne te monitoren. Informatie als het openingsratio, ontvangers, aantal personen dat zich heeft uitgeschreven en het aantal waardevolle acties is onmisbaar. Deze informatie kan gebruikt worden om de campagnes nog waardevoller te maken voor te ontvanger, waardoor uw onderneming meer bezoekers, aanvragen of bestellingen krijgt. Gelukkig bieden de 4 hierboven genoemde pakketten allemaal de mogelijkheid om e-mailcampagnes te monitoren.

Trackingcodes in e-mails

Met het gebruik van trackingcodes in een e-mail is het mogelijk om bij te houden waar een bezoeker op heeft geklikt. Deze informatie is wederom kostbaar en zelfs nog belangrijker dan het aantal klikken. Door het gebruik van trackingcodes is het mogelijk om de pagina’s die de bezoekers hebben bezocht ook verder te analyseren en kan je proberen de conversieratio van een pagina te verhogen.

Wij wensen je alvast veel succes met het aanmaken van een e-mailcampagne!

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Anne Hoekman - Appwiki expert
Geschreven door:
Anne Hoekman
Appwiki expert

Anne maakt jouw bedrijfsprocessen graag slimmer, flexibeler en sneller. Dit doet zij door je te helpen met het vinden van de beste software. Software die het beste past bij jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maakt zij een persoonlijke software top 3 voor jou.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Appwiki expert
Iris Kluin
Appwiki expert
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Lees het in deze blog.

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
Products