1. Blog
  2. CRM software features van de maand: maart
  1. Blog
  2. CRM software features van de maand: maart

CRM software features van de maand: maart

CRM 31 maart 2017 Leestijd 5 minuten

De digitale wereld staat nooit stil. Sterker nog, de technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren. CRM software blijft uiteraard niet achter. Als je even niet oplet, is er alweer een update. Zonder dat je het doorhebt, heeft je software na een update een nieuwe functie. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Daarom licht Appwiki elke maand de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren voor je eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe features.

Yoobi komt met onkostenmodule

Het registreren van onkosten was al mogelijk in de timesheet van Yoobi, maar Yoobi heeft de afgelopen tijd veel energie gestoken in een aparte declaratie-module. Vanaf nu maak je foto’s van je onkosten en e-mail je je leidinggevende een verzoek de onkosten uit te betalen. Dit kan ook met de mobiele app door de bon te fotograferen en de afbeelding toe te voegen aan je declaratie.

Superoffice: cijfers en grafieken doorgronden

Met de nieuwe 'drilldown' feature van Superoffice is het nu mogelijk om elke grafiek in je CRM-dashboard aan te klikken en de data van de verkoop- en klantencijfers te achterhalen en uit te pluizen. Op deze manier kun je de cijfers uitlichten die wellicht minder zijn en hierop actie ondernemen. Wanneer je bijvoorbeeld klikt op 'My Forecast' kun je de cijfers van afgelopen maand, deze maand en de volgende maand bekijken. Wanneer je bijvoorbeeld klikt op 'deze maand' dan zie een overzicht van alle sales. Je kunt op iedere sale klikken om de ins en outs te bekijken. Je kunt vervolgens ook een to-do-lijst maken door in het drilldown-menu op de knop 'Task' te drukken.

Met Archie geen dubbele boekingen meer

Archie heeft onlangs de faciliteitenmodule geïntroduceerd. Hiermee kun je snel zien welke Archie-gebruikers of faciliteiten er in een bepaalde periode beschikbaar zijn om dubbele reserveringen van bijvoorbeeld een vergaderruimte of beamer te voorkomen. In 'Beheer - Tabellen - Activiteiten' is een tabel toegevoegd: "Faciliteiten".

Gerelateerde artikelen

19 april 2018

Hoe CRM jouw sales een boost geeft

Crm systeem

CRM software kan voor meer sales zorgen, lees gauw hoe! Een CRM systeem biedt je de mogelijkheid om je klantrelaties verder op te bouwen en te onderhouden.

14 november 2018

Wat zijn de beste zakelijke apps?

Boekhouding Urenregistratie Crm systeem Facturatie

Is de treincoupé ook jouw tweede huis geworden? Gaan de zaken goed en zit je hierdoor vaak in het buitenland? Doe jouw zaken met een business app!

24 oktober 2018

7 kansen die ondernemers missen om tijd te besparen

Boekhouden Factureren Urenregistratie Crm systeem

Ondernemers zijn veel tijd kwijt aan zaken die effectiever kunnen. Factureren, debiteuren beheren, de BTW-aangifte en acquisitie doen; het zijn allemaal noodzakelijke, belangrijke maar ook nodeloos tijdrovende taken.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products