CRM feature maart
Crm

Wat zijn de nieuwe CRM software features van maart?

De digitale wereld staat nooit stil. Sterker nog, de technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren. CRM software blijft uiteraard niet achter. Als je even niet oplet, is er alweer een update. Zonder dat je het doorhebt, heeft je software na een update een nieuwe functie. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Daarom licht Appwiki elke maand de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren voor je eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe features.

Yoobi komt met onkostenmodule

Het registreren van onkosten was al mogelijk in de timesheet van Yoobi, maar Yoobi heeft de afgelopen tijd veel energie gestoken in een aparte declaratie-module. Vanaf nu maak je foto’s van je onkosten en e-mail je je leidinggevende een verzoek de onkosten uit te betalen. Dit kan ook met de mobiele app door de bon te fotograferen en de afbeelding toe te voegen aan je declaratie.

Superoffice: cijfers en grafieken doorgronden

Met de nieuwe 'drilldown' feature van Superoffice is het nu mogelijk om elke grafiek in je CRM-dashboard aan te klikken en de data van de verkoop- en klantencijfers te achterhalen en uit te pluizen. Op deze manier kun je de cijfers uitlichten die wellicht minder zijn en hierop actie ondernemen. Wanneer je bijvoorbeeld klikt op 'My Forecast' kun je de cijfers van afgelopen maand, deze maand en de volgende maand bekijken. Wanneer je bijvoorbeeld klikt op 'deze maand' dan zie een overzicht van alle sales. Je kunt op iedere sale klikken om de ins en outs te bekijken. Je kunt vervolgens ook een to-do-lijst maken door in het drilldown-menu op de knop 'Task' te drukken.

Met Archie geen dubbele boekingen meer

Archie heeft onlangs de faciliteitenmodule geïntroduceerd. Hiermee kun je snel zien welke Archie-gebruikers of faciliteiten er in een bepaalde periode beschikbaar zijn om dubbele reserveringen van bijvoorbeeld een vergaderruimte of beamer te voorkomen. In 'Beheer - Tabellen - Activiteiten' is een tabel toegevoegd: "Faciliteiten".

Appwatching Community

Meer weten of mee praten over dit onderwerp? word gratis lid van de Appwatching community

Crm
Steven Houkes - Webredacteur
Geschreven door:
Steven Houkes
Webredacteur

Steven is als hoofdredacteur van Appwatching degene die de content van de websites creëert en kwaliteit ervan waarborgt. Hij maakt je in zijn nieuwsartikelen, blogs en onderzoeken wegwijs in de materie van cloudsoftware. Hij heeft veel ervaring opgedaan als webredacteur bij RTV Noord en past deze journalistieke kennis toe bij het schrijven van zijn blogs. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal, wielrennen (alleen bij mooi weer) en koken. Heb je vragen? Mail gerust naar steven@appwiki.nl.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Online marketeer
Iris Kluin
Online marketeer
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Je ontkomt er als ZZP'er niet aan: de BTW-aangifte....

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
urenregistratie-app-excel.png

7 handige apps als alternatief voor urenregistratie in Excel

Uren registreren voelt vaak als een verplichting. Maar waarom doe jij je urenregistratie dan nog in Excel...

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
Products