CRM feature maart

Wat zijn de nieuwe CRM software features van maart?

De digitale wereld staat nooit stil. Sterker nog, de technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren. CRM software blijft uiteraard niet achter. Als je even niet oplet, is er alweer een update. Zonder dat je het doorhebt, heeft je software na een update een nieuwe functie. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Daarom licht Appwiki elke maand de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren voor je eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe features.

Yoobi komt met onkostenmodule

Het registreren van onkosten was al mogelijk in de timesheet van Yoobi, maar Yoobi heeft de afgelopen tijd veel energie gestoken in een aparte declaratie-module. Vanaf nu maak je foto’s van je onkosten en e-mail je je leidinggevende een verzoek de onkosten uit te betalen. Dit kan ook met de mobiele app door de bon te fotograferen en de afbeelding toe te voegen aan je declaratie.

Superoffice: cijfers en grafieken doorgronden

Met de nieuwe 'drilldown' feature van Superoffice is het nu mogelijk om elke grafiek in je CRM-dashboard aan te klikken en de data van de verkoop- en klantencijfers te achterhalen en uit te pluizen. Op deze manier kun je de cijfers uitlichten die wellicht minder zijn en hierop actie ondernemen. Wanneer je bijvoorbeeld klikt op 'My Forecast' kun je de cijfers van afgelopen maand, deze maand en de volgende maand bekijken. Wanneer je bijvoorbeeld klikt op 'deze maand' dan zie een overzicht van alle sales. Je kunt op iedere sale klikken om de ins en outs te bekijken. Je kunt vervolgens ook een to-do-lijst maken door in het drilldown-menu op de knop 'Task' te drukken.

Met Archie geen dubbele boekingen meer

Archie heeft onlangs de faciliteitenmodule geïntroduceerd. Hiermee kun je snel zien welke Archie-gebruikers of faciliteiten er in een bepaalde periode beschikbaar zijn om dubbele reserveringen van bijvoorbeeld een vergaderruimte of beamer te voorkomen. In 'Beheer - Tabellen - Activiteiten' is een tabel toegevoegd: "Faciliteiten".

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Steven Houkes - Appwiki expert
Geschreven door:
Steven Houkes
Appwiki expert

Steven maakt jouw bedrijfsprocessen graag slimmer, flexibeler en sneller. Dit doet hij door je te helpen met het vinden van de beste software. Software die het beste past bij jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maakt hij een persoonlijke software top 3 voor jou.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Appwiki expert
Iris Kluin
Appwiki expert
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Lees het in deze blog.

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
Products