1. Blog
  2. CRM pakket met VoIP koppeling
  1. Blog
  2. CRM pakket met VoIP koppeling

CRM pakket met VoIP koppeling

Software 23 november 2015 Leestijd 5 minuten

Een CRM pakket kiezen is geen eenvoudige taak, het is een investering die kostbaar is maar ook voor enorm veel return zorgt. Er zijn diverse soorten pakketten waar u uit kunt kiezen en als u niet precies weet wat u zoekt kan dat een lastige opgave zijn. In het geval van CRM software met VoIP koppeling bent u al wat gerichter aan het werk, dat heeft zo zijn voordelen.

De klant in beeld

Een CRM pakket heeft als doel de klant volledig in beeld te brengen. Alle informatie die ter ondersteuning van het registreren en opvragen van klanten van belang kan zijn om de klant beter van dienst te kunnen zijn. CRM pakketten sluiten aan op de zakelijke strategie, althans, dat is de bedoeling. Een Customer Relationship Management pakket moet ervoor zorgen dat de relatie tussen bedrijf en klant dusdanig wordt verbeterd dat het leidt tot meer winst. En door klantrelaties te automatiseren kan dit proces worden verbeterd, bijgehouden en in de praktijk worden toegepast.

VoIP koppeling in CRM pakket

VoIP software in combinatie met een online CRM biedt ongekende mogelijkheden, het is dan ook niet voor niets een van de meest gebruikte toepassingen binnen een CRM pakket. Alle contactinformatie kan op een centrale plek worden bijgehouden en bijgewerkt. Informatie als e-mail, adresgegevens, openstaande offertes en facturen – maar ook het telefonische contact met uw personeel en de klant kunnen centraal en zeer efficiënt worden bijgehouden en geoptimaliseerd.

Direct de juiste klantinformatie

Bij inkomende gesprekken kan het telefoonnummer automatisch worden herkend, zo heeft uw personeel direct de juiste informatie voor zijn of haar neus om de klant adequaat te helpen. Zo is er direct beschikbaar wat er in een vorig gesprek is behandeld, of er nog openstaande facturen zijn en met wie er wordt gesproken. Dat bespaart een hoop tijd, maar zorgt ook voor een hele prettige ervaring voor de klant. Er is geen informatie-quiz en geen frictie om direct het verhaal te kunnen doen dat de klant kwijt wil.

Gerelateerde artikelen

16 februari 2018

Je ritten registreren met rittenregistratie software?

Software Excel Rittenregistratie

De rittenregistratie kun je op verschillende manieren registreren, in bijvoorbeeld Excel of met behulp van software. Het verschilt natuurlijk per persoon welke manier van kilometerregistratie het best passend is...

2 januari 2017

Een webshop huren of kopen?

Software

Een webshop huren of kopen? Als je een webshop wilt beginnen, kom je voor veel verschillende keuzes te staan. Eén van deze keuzes is het kiezen van de juiste software. Er zijn erg veel mogelijkheden...

4 februari 2016

Het grote nadeel van open-source webshop software

Software Webshop

Wat is het grote nadeel van open-source webshop software? Veel winkels en startende ondernemers die hun bedrijf opstarten willen bij het opstarten ook een webshop beginnen. Op die manier ben je onlin...

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products