CRM met VoIP koppeling

Wat is het nut van een CRM pakket met VoIP koppeling?

Een CRM pakket kiezen is geen eenvoudige taak, het is een investering die kostbaar is maar ook voor enorm veel return zorgt. Er zijn diverse soorten pakketten waar u uit kunt kiezen en als u niet precies weet wat u zoekt kan dat een lastige opgave zijn. In het geval van CRM software met VoIP koppeling bent u al wat gerichter aan het werk, dat heeft zo zijn voordelen.

De klant in beeld

Een CRM pakket heeft als doel de klant volledig in beeld te brengen. Alle informatie die ter ondersteuning van het registreren en opvragen van klanten van belang kan zijn om de klant beter van dienst te kunnen zijn. CRM pakketten sluiten aan op de zakelijke strategie, althans, dat is de bedoeling. Een Customer Relationship Management pakket moet ervoor zorgen dat de relatie tussen bedrijf en klant dusdanig wordt verbeterd dat het leidt tot meer winst. En door klantrelaties te automatiseren kan dit proces worden verbeterd, bijgehouden en in de praktijk worden toegepast.

VoIP koppeling in CRM pakket

VoIP software in combinatie met een online CRM biedt ongekende mogelijkheden, het is dan ook niet voor niets een van de meest gebruikte toepassingen binnen een CRM pakket. Alle contactinformatie kan op een centrale plek worden bijgehouden en bijgewerkt. Informatie als e-mail, adresgegevens, openstaande offertes en facturen – maar ook het telefonische contact met uw personeel en de klant kunnen centraal en zeer efficiënt worden bijgehouden en geoptimaliseerd.

Direct de juiste klantinformatie

Bij inkomende gesprekken kan het telefoonnummer automatisch worden herkend, zo heeft uw personeel direct de juiste informatie voor zijn of haar neus om de klant adequaat te helpen. Zo is er direct beschikbaar wat er in een vorig gesprek is behandeld, of er nog openstaande facturen zijn en met wie er wordt gesproken. Dat bespaart een hoop tijd, maar zorgt ook voor een hele prettige ervaring voor de klant. Er is geen informatie-quiz en geen frictie om direct het verhaal te kunnen doen dat de klant kwijt wil.

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Steven Houkes - Appwiki expert
Geschreven door:
Steven Houkes
Appwiki expert

Steven maakt jouw bedrijfsprocessen graag slimmer, flexibeler en sneller. Dit doet hij door je te helpen met het vinden van de beste software. Software die het beste past bij jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maakt hij een persoonlijke software top 3 voor jou.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Appwiki expert
Iris Kluin
Appwiki expert
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Lees het in deze blog.

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
Products