CRM feature april
Crm

Wat zijn de nieuwe CRM software features van april?

De digitale wereld staat nooit stil. Sterker nog, de technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren. CRM software blijft uiteraard niet achter. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je op hoogte bent van deze verbeteringen. Want als je even niet oplet, is er alweer een update. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Maar, niet alle updates zijn even interessant. Daarom licht Appwiki de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe functies van CRM software. Wat voor nieuwe functies kwamen erbij in de maand april?

Yoobi koppelt met Act-On

Sinds kort heeft Yoobi de marketing automation tool Act-On geïntegreerd in hun pakket. Dat betekent dat het gedrag van een contactpersoon nauwkeurig in de gaten kan worden gehouden en gedocumenteerd. Zo wordt er getoond welke webpagina's een contactpersoon heeft bezocht, de e-mails die zij hebben ontvangen en geopend en links waarop is geklikt. Verkopers zien wat de interesses van een individuele prospect zijn, zodat ze op het juiste moment efficiënte verkoopgesprekken kunnen voeren.

SuperOffice lanceert met Gmail-link app

Wanneer je gebruikmaakt van Gmail en een SuperOffice-klant bent, is het vanaf nu mogelijk om deze twee te koppelen. De Gmail-link is geschikt voor bedrijven die Gmail gebruiken in combinatie met Mac of PC of met de G-Suite van Google. De Gmail-link app van SuperOffice maakt het mogelijk dat gebruikers gemakkelijk hun e-mail kunnen archiveren in de centrale CRM-database zodat alle klantinformatie en gesprekken voor iedereen toegankelijk is.

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Crm
Steven Houkes - Webredacteur
Geschreven door:
Steven Houkes
Webredacteur

Steven is als hoofdredacteur van Appwatching degene die de content van de websites creëert en kwaliteit ervan waarborgt. Hij maakt je in zijn nieuwsartikelen, blogs en onderzoeken wegwijs in de materie van cloudsoftware. Hij heeft veel ervaring opgedaan als webredacteur bij RTV Noord en past deze journalistieke kennis toe bij het schrijven van zijn blogs. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal, wielrennen (alleen bij mooi weer) en koken. Heb je vragen? Mail gerust naar steven@appwiki.nl.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Online marketeer
Iris Kluin
Online marketeer
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Je ontkomt er als ZZP'er niet aan: de BTW-aangifte....

Steven Houkes - Webredacteur
Steven Houkes
Webredacteur
Products