1. Blog
  2. CRM software features van de maand: april

CRM software features van de maand: april

De digitale wereld staat nooit stil. Sterker nog, de technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit tevoren. CRM software blijft uiteraard niet achter. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je op hoogte bent van deze verbeteringen. Want als je even niet oplet, is er alweer een update. Als je hier geen gebruik van maakt, is dat natuurlijk zonde. Maar, niet alle updates zijn even interessant. Daarom licht Appwiki de meest aansprekende updates die onze leveranciers doorvoeren eruit. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe functies van CRM software. Wat voor nieuwe functies kwamen erbij in de maand april?

Yoobi koppelt met Act-On

Sinds kort heeft Yoobi de marketing automation tool Act-On geïntegreerd in hun pakket. Dat betekent dat het gedrag van een contactpersoon nauwkeurig in de gaten kan worden gehouden en gedocumenteerd. Zo wordt er getoond welke webpagina's een contactpersoon heeft bezocht, de e-mails die zij hebben ontvangen en geopend en links waarop is geklikt. Verkopers zien wat de interesses van een individuele prospect zijn, zodat ze op het juiste moment efficiënte verkoopgesprekken kunnen voeren.

SuperOffice lanceert met Gmail-link app

Wanneer je gebruikmaakt van Gmail en een SuperOffice-klant bent, is het vanaf nu mogelijk om deze twee te koppelen. De Gmail-link is geschikt voor bedrijven die Gmail gebruiken in combinatie met Mac of PC of met de G-Suite van Google. De Gmail-link app van SuperOffice maakt het mogelijk dat gebruikers gemakkelijk hun e-mail kunnen archiveren in de centrale CRM-database zodat alle klantinformatie en gesprekken voor iedereen toegankelijk is.

Gerelateerde artikelen

19 april 2018

Hoe CRM jouw sales een boost geeft

Crm systeem

CRM software kan voor meer sales zorgen, lees gauw hoe! Een CRM systeem biedt je de mogelijkheid om je klantrelaties verder op te bouwen en te onderhouden.

5 december 2018

CRM: de sleutel om efficiënter acquisitie te doen

Crm systeem tijd besparen

CRM: de sleutel om sneller acquisitie te doen Voor ondernemers is het belangrijk om de acquisitie draaiende te houden. Je wilt natuurlijk niet dat je zonder opdrachten komt te zitten. Soms kom je tus...

14 november 2018

Wat zijn de beste zakelijke apps?

Boekhouding Urenregistratie Crm systeem Facturatie

Is de treincoupé ook jouw tweede huis geworden? Gaan de zaken goed en zit je hierdoor vaak in het buitenland? Doe jouw zaken met een business app!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products