1. Blog
  2. Is het mogelijk je CRM bij te houden via een app?
  1. Blog
  2. Is het mogelijk je CRM bij te houden via een app?

Is het mogelijk je CRM bij te houden via een app?

Apps CRM 4 februari 2017 Leestijd 5 minuten

Ieder bedrijf wil zo goed mogelijk de relaties met zijn klanten in stand houden. Dit kan tegenwoordig heel eenvoudig door middel van zogenoemde Customer Relationship Management Software (CRM Software). Je kunt in deze software alle klantgegevens invoeren zodat je de klant heel precies in kaart kunt brengen. Niet alleen de geschiedenis van de klant heb je zo snel paraat, ook de wensen van de klant staan hierbij centraal.

CRM software

Sinds het belang van klantenrelaties is doorgedrongen tot de meeste bedrijven zijn er verschillende CRM systemen op de markt gekomen. Vaak gaat het hier om grote programma’s die soms nog best ingewikkeld zijn om voor een beginner te ontleden en onder de knie te krijgen. Daarnaast zitten de meeste ondernemers en werknemers steeds minder op een vaste plek, waardoor het belang van een mobiele CRM app steeds beter naar voren kwam. Het is dan ook mogelijk om je CRM bij te houden via een app.

Mobiele CRM applicatie

De huidige werkomgeving speelt zich steeds vaker online af en werknemers worden steeds mobieler. Veel ondernemingen hebben er dan ook belang bij dat ze hun CRM gegevens te allen tijde kunnen benaderen. Tegenwoordig kan dat ook door middel van een mobiele CRM applicatie. Er zijn dan ook verschillende applicaties op de markt die het werken met CRM veel sneller en eenvoudiger maken. Er wordt bij de CRM apps dan ook vaak verschil gemaakt tussen tablets en smartphones, niet in de laatste plaats door het formaat van het scherm. Een tablet kan uiteraard veel meer informatie in één keer op het scherm plaatsen. De meeste smartphone applicaties geven dan ook alleen toegang tot de meest primaire gegevens, zodat je die in één oogopslag kunt aflezen. De applicaties voor de tablet zijn er vaker op gericht om ook nieuwe gegevens toe te voegen.

Gerelateerde artikelen

19 april 2018

Hoe CRM jouw sales een boost geeft

Crm systeem

CRM software kan voor meer sales zorgen, lees gauw hoe! Een CRM systeem biedt je de mogelijkheid om je klantrelaties verder op te bouwen en te onderhouden.

14 november 2018

Wat zijn de beste zakelijke apps?

Boekhouding Urenregistratie Crm systeem Facturatie

Is de treincoupé ook jouw tweede huis geworden? Gaan de zaken goed en zit je hierdoor vaak in het buitenland? Doe jouw zaken met een business app!

24 oktober 2018

7 kansen die ondernemers missen om tijd te besparen

Boekhouden Factureren Urenregistratie Crm systeem

Ondernemers zijn veel tijd kwijt aan zaken die effectiever kunnen. Factureren, debiteuren beheren, de BTW-aangifte en acquisitie doen; het zijn allemaal noodzakelijke, belangrijke maar ook nodeloos tijdrovende taken.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products