CRM app bijhouden

Werknemers worden mobieler: CRM bijhouden via een app

Ieder bedrijf wil zo goed mogelijk de relaties met zijn klanten in stand houden. Dit kan tegenwoordig heel eenvoudig door middel van zogenoemde Customer Relationship Management Software (CRM Software). Je kunt in deze software alle klantgegevens invoeren zodat je de klant heel precies in kaart kunt brengen. Niet alleen de geschiedenis van de klant heb je zo snel paraat, ook de wensen van de klant staan hierbij centraal.

CRM software

Sinds het belang van klantenrelaties is doorgedrongen tot de meeste bedrijven zijn er verschillende CRM systemen op de markt gekomen. Vaak gaat het hier om grote programma’s die soms nog best ingewikkeld zijn om voor een beginner te ontleden en onder de knie te krijgen. Daarnaast zitten de meeste ondernemers en werknemers steeds minder op een vaste plek, waardoor het belang van een mobiele CRM app steeds beter naar voren kwam. Het is dan ook mogelijk om je CRM bij te houden via een app.

Mobiele CRM applicatie

De huidige werkomgeving speelt zich steeds vaker online af en werknemers worden steeds mobieler. Veel ondernemingen hebben er dan ook belang bij dat ze hun CRM gegevens te allen tijde kunnen benaderen. Tegenwoordig kan dat ook door middel van een mobiele CRM applicatie. Er zijn dan ook verschillende applicaties op de markt die het werken met CRM veel sneller en eenvoudiger maken. Er wordt bij de CRM apps dan ook vaak verschil gemaakt tussen tablets en smartphones, niet in de laatste plaats door het formaat van het scherm. Een tablet kan uiteraard veel meer informatie in één keer op het scherm plaatsen. De meeste smartphone applicaties geven dan ook alleen toegang tot de meest primaire gegevens, zodat je die in één oogopslag kunt aflezen. De applicaties voor de tablet zijn er vaker op gericht om ook nieuwe gegevens toe te voegen.

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Redactie Appwiki Webredactie Appwiki
Geschreven door:
Redactie Appwiki
Webredactie Appwiki

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Appwiki expert
Iris Kluin
Appwiki expert
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Lees het in deze blog.

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
Products