De beste 7 apps om eenvoudig je uitgaven bij te houden

Bonnetjes Vandaag Leestijd minuten
Iris

Iris

Appwiki expert

Moet jij vaak bonnetjes bij elkaar zoeken aan het einde van de week? Raak je daarnaast geregeld bonnen kwijt? Het wordt tijd om je uitgaven bij te houden met een app. 

Door je bonnen in een uitgaven app op te slaan zul je jezelf niet meer in de volgende situatie herkennen:

  • Bonnetjes kwijt raken door je enorme drukke week
  • Bonnen niet kunnen invoeren doordat ze onleesbaar zijn geworden
  • Het overzicht verliezen van je uitgaven
  • Chaotisch declaratieproces
  • Belastingvoordeel mislopen door het ontbreken of incorrect invoeren van bonnetjes

Als jij met een app uitgaven gaat bijhouden kom je deze situaties niet meer tegen.

Hieronder vind je de beste 7 uitgaven apps om eenvoudig je uitgaven bij te houden. Met de uitgaven app maak je gemakkelijk een foto van een bonnetje of factuur, sla je dit op in de app en zo heb je alle uitgaven per maand bij elkaar staan in een gestructureerd overzicht. 

1. Bizcuit

Bizcuit automatiseert het hele betalingsproces. Je factuur wordt in drie stappen geboekt, geaccordeerd en direct betaald vanuit je administratie. Met Bizcuit creëren wij een volledig geautomatiseerde betalingsflow.

Integratie met Minox
Veilig autoriseren
Fingerprint scanning

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Bekijk reviews 

2. Heeros

Heeros beschikt over scan- en herkensoftware voor inkoopfacturen gebaseerd op OCR. Facturen worden bij binnenkomst automatisch herkend. Heeros beschikt over oplossingen voor e-facturatie, inkoopfacturen en verkoopfacturen. Heeros onderhoudt en ontwikkelt zelf de OCR software. Hierdoor kunnen wensen van klanten sneller worden geïmplementeerd.

Snelle invoer
Combi met mobiele app
Inzicht in alle bonnen

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Bekijk reviews 

3. Zoho

Wanneer je voor Zoho kiest, krijg je meer dan een enkel product. Je krijgt de toewijding van Zoho voor het continu verfijnen en verbeteren van jouw gebruikservaring. Zoho biedt waardevolle software waar je als klant graag voor wilt betalen. Veel van de producten zijn ontwikkeld om aan de eigen behoeften te voldoen, Zoho draait volledig op de eigen software. Met Zoho Expense automatiseer je onkostendeclaraties. Registreer uitgaven waar je ook bent en dien een volledig rapport in met je smartphone. Voorkom verwarring over toegestane uitgaven of bestedingslimieten. Zo zorg je dat het onkostenbeheer van je bedrijf wordt gehandhaafd.

Handige analysetool
Importeer kaart
Eenvoudig in gebruik

Prijs: vanaf €0,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

4. TriFact365

TriFact365 geeft jou 100% realtime factuurherkenning. Het uploaden van facturen en bonnetjes is eenvoudig. Met de automatische boekingsvoorstellen bespaar je tijd en geld. Bonnetjes scannen doe je on-the-go met de TriFact365 app. De bonnen kun je realtime uploaden en verwerken. Via de mobiele app kun je direct autoriseren en procureren.

Real-time uploaden
Snel goedkeuren
Uploadhistorie

Prijs: vanaf €0,99
Reviews: geen
Bekijk reviews 

5. Basecone

Basecone herkent aangeleverde facturen automatisch en doet vervolgens een boekingsvoorstel. Door de autorisatiemodule heb je altijd controle over je documentenstroom. Doordat documenten worden opgeslagen in de cloud kun je ze altijd en overal inzien. Basecone heeft bovendien integraties met verschillende boekhoudpakketten. Met de Basecone webapplicatie verwerk je al je facturen en bonnen automatisch online. Met de autorisatie app Basecone Flux kan je overal en altijd documenten autoriseren. Met de upload en declaratie app Basecone Spenser kan je eenvoudig en snel facturen uploaden en digitaal declareren. Zo heb je nooit meer last van zoekgeraakte bonnetjes en declaraties.

UBL ready
Snel bonnen uploaden
Eenvoudig in gebruik

Prijs: vanaf €1,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

6. Klippa

Met behulp van Klippa houd je orde in de bonnetjes chaos. Door het maken van een foto scan je bonnetjes naar digitale bonnen. Bovendien houd je inzicht in je uitgaven en heb je altijd en overal toegang via de cloud. Ben jij ZZP'er? Dan gebruik je Klippa Pro. Met scan en herken verwerkt Klippa al je documenten automatisch.

Digitaal Declareren
Inclusief scan&herken
Export naar UBL, Excel

Prijs: maandelijks €3,99
Reviews: geen
Bekijk reviews 

7. Rydoo

Met Rydoo declareer je bonnetjes onderweg. Tijdrovend reis- en onkostenbeheer behoort vanaf nu tot het verleden. Met Rydoo bespaar je slim tijd en geld. De missie van Rydoo is de manier waarop we werken veranderen. Door intergraties met je favoriete tools creëer je een geautomatiseerde flow voor je onkostenbeheer. De zakelijke tool heeft 90% adoptieratio bij werknemers vanaf de eerste maand. Daarnaast is er 75% tijdwinst op administratieve taken zodat je je productiviteit verhoogt. De tools van Rydoo bestaan uit Rydoo Expensive, Rydoo Travel en Samen werkt beter welke een combinatie is van beide.

Bonnen scannen & lezen
Real-time goedkeuring
Snel terugbetaald

Prijs: vanaf €6,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

Meer bonnetjes software vind je hier

Hierboven staan de 7 beste uitgaven apps. Zit jouw perfecte match er niet tussen voor je bedrijf? Dan hebben we een overzicht van alle uitgaven apps bij elkaar. Je kunt de filters gebruiken om je bedrijfsvorm te kiezen en de gewenste functies die jij graag in je uitgaven app wil. Vervolgens vergelijk je je eigen top 3 uitgaven apps met elkaar en ontdek de verschillen. Probeer jouw perfecte match vervolgens gratis uit met een proefperiode.

 

Vergelijk alle uitgaven apps

Hoe werkt een uitgave app?

Hieronder staan in stappen uitgelegd hoe je een bon of factuur verwerkt met een uitgaven app. Na het inloggen selecteer je om welke administratie het gaat. 

Stap 1: Maak een foto

In de app neem je eenvoudig een foto van je bonnetje of factuur, ook kun je de foto vaak bijsnijden in het gewenste formaat.

Stap 2: Label de foto

Is het een foto van een bonnetje of factuur? Dit kun je aangeven in de app. Zo houd je gelijk overzicht in de uitgaven per maand.

Stap 3: Details toevoegen

In deze stap kun je bij de foto een omschijving toevoegen, ook kun je er opmerkingen bij plaatsen. Dit is handig om te labelen waar, wat is uitgegeven.

Stap 4: Opslaan of verzenden van bonnetjes en facturen

De volgende stap is het opslaan of verzenden van de foto. Wanneer je op verzenden drukt, gaat de foto van je bonnetje naar de software en kun je dit altijd openen. Ook kun je de foto opslaan, hier kun je later nog wijzigingen aan toevoegen voordat je dit ook verzend.

Stap 5: Koppel je uitgaven app aan de boekhouding

Je kunt de uitgaven bijhouden app eenvoudig koppelen aan de boekhouding. Zo heb je de bonnetjes direct bij de hand als je gaat boekhouden.

Gerelateerde artikelen

8 dagen geleden

Bonnen scannen en bewaren met deze 5 apps

Bonnetjes

Bonnetjes eenvoudig scannen en bewaren? Gebruik een bonnetjes app en digitaliseer alle papieren bonnetjes en facturen. Raak nooit meer een bon kwijt!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products