5 handige declaratie apps voor je onkosten

Declaraties 8 dagen geleden Leestijd minuten
Jacqueline

Jacqueline

Appwiki expert

Zit jij altijd te hannessen met zakelijke bonnen? Of je nou zelf de zakelijke bonnetjes verwerkt of dat je de declaraties bij iemand moet indienen: het gebeurt weleens dat je een bonnetje kwijtraakt. Jammer, dit betekent dat je de onkosten niet kunt declareren.

Herken jij het gedoe met bonnetjes? Dit is gelukkig heel eenvoudig op te lossen met een onkosten declaratie app. 

Digitaal declareren heeft veel voordelen:

  • Maak eenvoudig een foto van de bon
  • Raak nooit meer papieren bonnen kwijt
  • Bewaar de zakelijke bonnen digitaal
  • Een soepel declaratieproces
  • Snel terugbetaald krijgen

Hieronder hebben we een lijstje voor je samengesteld met de 5 beste declaratie apps om je onkosten bij te houden. Deze onkosten apps zijn onmisbaar om kosten te declareren.

1. Bizcuit

Bizcuit automatiseert het hele betalingsproces. Je factuur wordt in drie stappen geboekt, geaccordeerd en direct betaald vanuit je administratie. Met Bizcuit creëren wij een volledig geautomatiseerde betalingsflow.

Integratie met Minox
Veilig autoriseren
Fingerprint scanning

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Bekijk reviews 

2. Zoho

Wanneer je voor Zoho kiest, krijg je meer dan een enkel product. Je krijgt de toewijding van Zoho voor het continu verfijnen en verbeteren van jouw gebruikservaring. Zoho biedt waardevolle software waar je als klant graag voor wilt betalen. Veel van de producten zijn ontwikkeld om aan de eigen behoeften te voldoen, Zoho draait volledig op de eigen software. Met Zoho Expense automatiseer je onkostendeclaraties. Registreer uitgaven waar je ook bent en dien een volledig rapport in met je smartphone. Voorkom verwarring over toegestane uitgaven of bestedingslimieten. Zo zorg je dat het onkostenbeheer van je bedrijf wordt gehandhaafd.

Handige analysetool
Importeer kaart
Eenvoudig in gebruik

Prijs: vanaf €0,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

3. Heeros

Heeros beschikt over scan- en herkensoftware voor inkoopfacturen gebaseerd op OCR. Facturen worden bij binnenkomst automatisch herkend. Heeros beschikt over oplossingen voor e-facturatie, inkoopfacturen en verkoopfacturen. Heeros onderhoudt en ontwikkelt zelf de OCR software. Hierdoor kunnen wensen van klanten sneller worden geïmplementeerd.

Snelle invoer
Combi met mobiele app
Inzicht in alle bonnen

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Bekijk reviews 

4. TriFact365

TriFact365 geeft jou 100% realtime factuurherkenning. Het uploaden van facturen en bonnetjes is eenvoudig. Met de automatische boekingsvoorstellen bespaar je tijd en geld. Bonnetjes scannen doe je on-the-go met de TriFact365 app. De bonnen kun je realtime uploaden en verwerken. Via de mobiele app kun je direct autoriseren en procureren.

Real-time uploaden
Snel goedkeuren
Uploadhistorie

Prijs: vanaf €0,99
Reviews: geen
Bekijk reviews 

5. Basecone

Basecone herkent aangeleverde facturen automatisch en doet vervolgens een boekingsvoorstel. Door de autorisatiemodule heb je altijd controle over je documentenstroom. Doordat documenten worden opgeslagen in de cloud kun je ze altijd en overal inzien. Basecone heeft bovendien integraties met verschillende boekhoudpakketten. Met de Basecone webapplicatie verwerk je al je facturen en bonnen automatisch online. Met de autorisatie app Basecone Flux kan je overal en altijd documenten autoriseren. Met de upload en declaratie app Basecone Spenser kan je eenvoudig en snel facturen uploaden en digitaal declareren. Zo heb je nooit meer last van zoekgeraakte bonnetjes en declaraties.

UBL ready
Snel bonnen uploaden
Eenvoudig in gebruik

Prijs: vanaf €1,00
Reviews: geen
Bekijk reviews 

Meer onkosten declaratie apps

Dit zijn de 5 beste declaratie apps. Wil je weten welke app het beste bij jouw bedrijf past? Bekijk het overzicht met alle onkosten apps of gebruik de selectietool hieronder. Vertel ons over je bedrijf en we maken een voorselectie van de beste apps voor jou. Maak je eigen persoonlijke top 3, vergelijk de apps en vind de beste app voor jou.

Vergelijk alle declaratie apps

Alle voordelen van onkosten declaratie apps

Declaratie apps hebben nog veel meer voordelen. Voor het gemak hebben we alle voordelen van een onkosten app op een rijtje gezet.

Geen gedoe met de Belastingdienst

Facturen en bonnetjes moet je zeven jaar bewaren voor eventuele controle van de Belastingdienst. Wist je dat je de bonnetjes ook digitaal mag bewaren? Met digitaal declareren is dit easy peasy!

Nooit meer bonnetjes kwijtraken

Leer jezelf aan om direct na het krijgen van een bonnetje een foto te maken met de onkosten app, zo heb je alle bonnen digitaal bij elkaar en raak je ze niet meer kwijt.

Snel inzicht in je uitgaven

Doordat je alle bonnetjes digitaal opslaat heb je goed inzicht in je uitgaven en hoef je niks meer uit te zoeken. Je hebt inzicht in de datum en tijd van de uitgaven.

Altijd toegang tot je bonnetjes

Met een onkosten app heb je alle bonnetjes digitaal op één plek. Je hebt altijd toegang tot de app via je desktop of mobiel.

Inzicht in status van declaratie

Een declaratie app verhoogt de efficiëntie binnen je bedrijf. Medewerkers krijgen via de declaratie app inzicht in de status van hun declaratie. Geen communicatie meer over en weer wanneer een declaratie wordt uitbetaald.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products