Urenregistratie uitproberen

10 gratis urenregistratie software proefabonnementen

Uren bijhouden kan lastig zijn. Gelukkig zijn er inmiddels veel urenregistratie software pakketten die je daarbij kunnen helpen. Doordat er vele opties zijn, is er altijd een pakket dat perfect aansluit op jouw wensen. Maar het is ook moeilijk om te beslissen. Het programma dat je kiest gebruik je waarschijnlijk meerdere jaren. Het is daarom belangrijk om de juiste keuze te maken voordat je overgaat tot aanschaf van software om je uren bij te houden.

Veel urenregistratie software biedt de mogelijkheid om het programma tijdens een proefperiode te testen. Deze proefperiode is helemaal gratis en geeft je de mogelijkheid om de mogelijkheden en functionaliteiten van de software testen en te ontdekken. Zo ervaar je of je uren bijhouden in het pakket prettig vindt en of dit het pakket is voor jouw onderneming. Bijna alle pakketten die wij in onze vergelijker hebben opgenomen bieden de optie voor het uitproberen van de software. Per pakket kan de proefperiode verschillen, zo biedt het ene pakket een proefperiode van 30 dagen aan en het andere pakket een proefperiode van 14 dagen.

Urenregistratie pakketten met een een proefperiode

Om je op weg te helpen naar een geschikt urenregistratie pakket, hebben we een aantal gratis proefabonnementen voor je op een rij gezet. Je kunt deze pakketten gratis gebruiken tijdens de proefperiode. Het verschilt per uitgever hoe lang de proefperiode duurt en niet alle pakketten bieden je de volledige functionaliteit. Alle proefprogramma’s in deze lijst zijn vrijblijvend te gebruiken tijdens de proefperiode. Je zit dus niet aan een urenregistratie programma vast als je besluit er niet mee te gaan werken.

Waar moet ik op letten bij het uitproberen?

Bij het uittesten van je urenregistratie software pakket is het goed om te kijken of het pakket volledig aansluit bij je wensen. Kijk of het pakket alle opties bevat die jij nodig hebt. Daarnaast moet het pakket ook bij jouw organisatie aansluiten. Werk je met meerdere mensen? Kijk dan of het pakket geschikt is voor het aanmaken van medewerkers.

Ook is het goed om naar de toekomst te kijken. Stel je gaat uitbreiden, is de betreffende tijdregistratie software dan nog steeds voor jouw organisatie geschikt? Daarnaast is het verstandig om erop te letten of de software duidelijk is, zodat jij straks je uren zonder problemen kan invoeren. Wanneer je steeds contact op moet nemen met de ontwikkelaars kost dat jou tijd die je beter in je klanten had kunnen steken.

Mobiele urenregistratie

Het komt tegenwoordig steeds meer voor dat het gewenst is om je urenregistratie via een mobiele website of app te registreren. Het is daarom ook goed om het pakket hierop te selecteren. Probeer de app of mobiele website goed uit en kijk of het werkt zoals jij in gedachten had.

Via het filter aan de linkerkant van deze pagina kan jij alle software met 1 klik filteren en krijg jij de software te zien die de mogelijkheid tot een proefperiode biedt. Je hoeft zelf dus niet meer op zoek of de software wel een mogelijkheid tot een proefperiode bevat. Veel succes met het kiezen en vinden van de juiste software voor jouw organisatie!

Yoobi

Yoobi is flexibele software voor urenregistratie, verlof, CRM, online facturatie en het plannen van projecten. Kies de modules die je nodig hebt. Registreer uren en krijg meer inzicht in projecten, klantinfo en verlof. Gratis Demo

 • Professionele helpdesk
 • API mogelijk
 • Facturatie mogelijk

Prijs: vanaf €3,80
Bekijk op de website

TimeChimp

TimeChimp is de meest eenvoudige en complete urenregistratie voor MKB. Uren, Uitgaven, Verlof, Projectmanagement, Mobiele App, Factureren, Goedkeuren en veel meer. Probeer nu 14 dagen gratis!

 • Eenvoudig & Innovatief
 • Perfect Voor Teams
 • Gratis Mobiele App

Prijs: maandelijks €4,00
Bekijk op de website

e-Boekhouden.nl

Overal eenvoudig uren registreren, boekhouden & factureren op een manier die u begrijpt. 15 maanden GRATIS! Trustpilotbeoordeling: 9,3! Maak nu uw gratis account aan!

 • Alles in 1 pakket
 • Incl. mobiele app
 • Uitstekende helpdesk

Prijs: Gratis
Bekijk op de website

Teamleader

Houd gepresteerde uren automatisch of manueel bij en bewaar het overzicht over de prestaties voor een klant of project. Verwerk je geregistreerde, factureerbare uren tot een factuur en houd je ongefactureerde uren inzichtelijk!

 • Alles in 1 pakket
 • Gratis mobiele app
 • Eenvoudig en ïntuitief

Prijs: maandelijks €25,00
Bekijk op de website

Exact Online

Maximale facturabiliteit en een kerngezonde cashflow door de urenregistratie en -administratie te integreren met je facturatie, boekhouding en relatiebeheer. Online urenregistratie en facturatie was nog nooit zo efficiënt!

 • Nummer 1 boekhoudsoftware
 • Incl. Boekhouden & CRM
 • Uren meteen factureren

Prijs: maandelijks €125,00
Bekijk op de website

Akyla

Portal / App voor uitzenders en payrollers. Modules als urenregistratie, cao-ontrafeling, onkosten declareren, verlofregistratie, online dossier en digitaal op contract nemen, helpen u om 100% digitaal uw uren te verwerken.

 • Portal in de cloud
 • In eigen huisstijl
 • Uitstekende service

Prijs: Op aanvraag
Bekijk op de website

Populaire software

Rating:
Reviews: 68
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 370
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 624
Urenregistratie

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Arjan Nieuwbeerta - Appwiki expert
Geschreven door:
Arjan Nieuwbeerta
Appwiki expert

Arjan maakt jouw bedrijfsprocessen graag slimmer, flexibeler en sneller. Dit doet hij door je te helpen met het vinden van de beste software. Software die het beste past bij jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maakt hij een persoonlijke software top 3 voor jou.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Appwiki expert
Iris Kluin
Appwiki expert
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Lees het in deze blog.

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
Products