1. Blog
  2. Uren registreren? 10 gratis urenregistratie software proefabonnementen
  1. Blog
  2. Uren registreren? 10 gratis urenregistratie software proefabonnementen

10 gratis urenregistratie systemen met proefabonnement

Software Urenregistratie 21 juli 2014 Leestijd 5 minuten
Henk-Jan

Henk-Jan

Founder

Uren bijhouden kan lastig zijn. Gelukkig zijn er inmiddels veel urenregistratie software pakketten die je daarbij kunnen helpen. Doordat er vele opties zijn, is er altijd een pakket dat perfect aansluit op jouw wensen.

Maar het is ook moeilijk om te beslissen. Het programma dat je kiest gebruik je waarschijnlijk meerdere jaren. Het is daarom belangrijk om de juiste keuze te maken voordat je overgaat tot aanschaf van software om je uren bij te houden.

Veel urenregistratie software biedt de mogelijkheid om het programma tijdens een proefperiode te testen. Deze proefperiode is helemaal gratis en geeft je de mogelijkheid om de mogelijkheden en functionaliteiten van de software testen en te ontdekken. Zo ervaar je of je uren bijhouden in het pakket prettig vindt en of dit het pakket is voor jouw onderneming. 

Urenregistratie pakketten met een gratis proefperiode

Om je op weg te helpen naar een geschikt urenregistratie pakket, hebben we een aantal gratis proefabonnementen voor je op een rij gezet. Je kunt deze pakketten gratis gebruiken tijdens de proefperiode. Het verschilt per uitgever hoe lang de proefperiode duurt en niet alle pakketten bieden je de volledige functionaliteit.

Alle proefprogramma’s in deze lijst zijn vrijblijvend te gebruiken tijdens de proefperiode. Je zit dus niet aan een urenregistratie programma vast als je besluit er niet mee te gaan werken.

e-Boekhouden.nl

Eenvoudig online boekhouden, factureren en uren registreren doe je met e-Boekhouden.nl. De eerste 15 maanden van uw onderneming is e-Boekhouden.nl volledig gratis! Inclusief: ondersteuning per telefoon of e-mail, automatische bankkoppelingen en meer. Het best beoordeeld! Maak nu een gratis account aan en ervaar het gemak van e-Boekhouden.nl.

Alles in 1 pakket
Incl. Mobiele app
Uitstekende helpdesk

Prijs: Gratis
Proefperiode: 15 maanden gratis, daarna €5,95 per maand, start direct! Account wordt niet automatisch verlengd!
Reviews: 9.3/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

Teamleader

Teamleader is jouw workflow in één online tool: je kan je klanten beheren, leads opvolgen, projecten plannen en eenvoudig facturen sturen. Bespaar jezelf tijd en geld, Teamleader integreert met al jouw favoriete tools.

Eenvoudig te gebruiken
Mobiele app en tablet
Uren meteen factureren

Prijs: maandelijks €25,00
Proefperiode: 14 dagen
Reviews: 10/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

IIZY

IIZY Software B.V. ontwikkelt diverse online software oplossingen. IIZY urenregistratie is hier een mooi voorbeeld van. Dagelijks houden vele Nederlandse bedrijven hun uren bij met deze eenvoudige urenregistratie tool. Naast deze tool kunnen wij ook maatwerk koppelingen tussen diverse systemen voorzien. Neem gerust contact met ons op!

Goedkoop
Simpel
Duidelijk

Prijs: vanaf €2,50
Proefperiode: 30 dagen gratis proberen
Reviews: 10/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

TimeChimp

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor het MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

Gebruikersvriendelijk
Inzicht in organisatie
Snelle support

Prijs: maandelijks €4,00
Proefperiode: 14 dagen
Reviews: 8.8/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

Exact Online

Onze boekhoudrobot neemt je administratieve werk uit handen en leert van jouw eerder gemaakte keuzes. No hands accounting noemen we dat. Voor al het andere zijn er integraties met 220+ zakelijke softwareprogramma’s. Geen ander boekhoudplatform levert koppelmogelijkheden op dit niveau! Daarnaast is Exact Online dé keuze van ruim 9000 accountants.

Gratis boekhouden &CRM
Schrijf uren online
Meest gekozen

Prijs: maandelijks €125,00
Proefperiode: 30
Reviews: 8.3/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

Yoobi

Yoobi maakt en levert cloud software voor CRM, projectmanagement en registratie van uren, verlof- en afwezigheid, rusttijden, onkosten en kilometers. Wij optimaliseren het proces van urenregistratie naar facturatie!

Snel uren registreren
Handige software
Praktische koppelingen

Prijs: maandelijks €3,80
Proefperiode: 41 dagen
Reviews: 8.6/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

Kleisteen

Online boekhouden voor MKB, meeste functionaliteit voor een laag maandbedrag

Veel functionaliteit
Laag maandbedrag
Project/voorraadbeheer

Prijs: maandelijks €15,00
Proefperiode: 60 dagen
Reviews: 9.4/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

Visma eAccounting

Visma eAccounting is het meest complete online boekhoudpakket. Boekhouden én factureren is altijd onbeperkt. Voor maar €15 per maand heb je je boekhouding en facturatie geregeld, inclusief mobiele app, gebruiksvriendelijke software en uitstekende klantenservice. Maak vrijblijvend een gratis account aan en probeer het zelf!

Incl. mobiele app
Belastingdienst erkend
Uitstekende helpdesk

Prijs: maandelijks €9,00
Proefperiode: 30 dagen gratis proberen / 1 jaar gratis voor starters
Reviews: 8.6/10
Bekijk reviews 

Fleet Complete

Wilt u real-time weten waar uw voertuigen zijn? Altijd de optimale routes inplannen? En zo min mogelijk brandstof verbruiken? Met Fleet Complete zet u uw wagenpark efficiënt en winstgevend in. Met onze geautomatiseerde ritregistratie bent u meteen fiscus-proof. Fleet Complete voldoet namelijk aan de wettelijke eisen van de Belastingdienst.

Kostenverlaging
Betere klantenservice
Efficiëntere planning

Prijs: Op aanvraag
Proefperiode:
Reviews: geen
Bekijk reviews 

Rodeo

Rodeo is het heldere, intuïtieve alles-in-een projectmanagement platform voor creatieve teams. Gemaakt voor en door creatieven.

Alles in 1 pakket
Direct beginnen
gratis demo op kantoor

Prijs: maandelijks €29,99
Proefperiode:
Reviews: geen
Bekijk reviews 

Hoe kies je de beste urenregistratie software?

Wat is jouw wensenlijst bij het kiezen van software, welke functies heb je nodig om snel en efficiënt te kunnen werken? Gebruik je daarnaast al software en andere apps? Start hieronder de keuzehulp en wij vergelijken voor jou de beste software. Zo vinden we de software die bij jou past.

Maak jouw persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Waar moet ik op letten bij het uitproberen?

Bij het uittesten van je urenregistratie software pakket is het goed om te kijken of het pakket volledig aansluit bij je wensen. Kijk of het pakket alle opties bevat die jij nodig hebt. Daarnaast moet het pakket ook bij jouw organisatie aansluiten. Werk je met meerdere mensen? Kijk dan of het pakket geschikt is voor het aanmaken van medewerkers.

Hou rekening met de toekomst

Ook is het goed om naar de toekomst te kijken. Stel je gaat uitbreiden, is de betreffende tijdregistratie software dan nog steeds voor jouw organisatie geschikt? Daarnaast is het verstandig om erop te letten of de software duidelijk is, zodat jij straks je uren zonder problemen kan invoeren. Wanneer je steeds contact op moet nemen met de ontwikkelaars kost dat jou tijd die je beter in je klanten had kunnen steken.

Mobiele urenregistratie

Het komt tegenwoordig steeds meer voor dat het gewenst is om je urenregistratie via een mobiele website of app te registreren. Het is daarom ook goed om het pakket hierop te selecteren. Probeer de app of mobiele website goed uit en kijk of het werkt zoals jij in gedachten had.

Gerelateerde artikelen

29 mei 2017

Wat zijn de beste uren apps als alternatief voor Excel?

Urenregistratie

Waarom doe jij je urenregistratie nog in Excel als je hier heel handige apps voor hebt? We zetten vijf handige urenregistratie apps op een rij.

7 januari 2019

In één minuut je uren registreren?

Urenregistratie tijd besparen

Ja in één minuut kun je dagelijks alle gewerkte uren bijhouden en opslaan in een gestructureerd overzicht. Dit kun je doen door gebruik te maken van urenregistratie software met een timer.

14 november 2018

Wat zijn de beste zakelijke apps?

Boekhouding Urenregistratie Crm systeem Facturatie

Is de treincoupé ook jouw tweede huis geworden? Gaan de zaken goed en zit je hierdoor vaak in het buitenland? Doe jouw zaken met een business app!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products