urenregistratie-app-excel.png

10 handige én gratis urenregistratie apps voor Android en iOs​​

Uren registreren is belangrijk. Niet alleen omdat je als ondernemer graag inzicht wilt in je precieze werkzaamheden, efficiency en je uren wilt doorberekenen. Veel ondernemers hebben baat bij een urenregistratie app, dit is een app om uren bij te houden. Een urenregistratie overzicht is ook één van de voorwaarden om te voldoen aan het urencriterium van de Belastingdienst. Hiermee wordt bepaald of je in aanmerking komt voor ondernemersaftrek. Urenregistratie voor ZZP'ers is dus ook van belang!

Urenregistratie app om uren bij te houden

​Je bent niet meer iedere dag op kantoor. Zowel in het geval van thuiswerken, of als wanneer je onderweg bent kun je gebruikmaken van een app om uren bij te houden en online te registreren. Kies je voor online urenregistratie software, dan kun je altijd en overal je gegevens inzien en bijwerken. Wil je nog meer vrijheid in het registreren van uren? Dan is een gratis urenregistratie app voor jou een goede oplossing. Een app om uren bij te houden is snel geïnstalleerd, neem je gemakkelijk met je mee en werkt vaak heel intuïtief. In dit artikel verzamelen we apps voor urenregistratie met Android en iOS. Met de meeste oplossingen regel je jouw urenregistratie gratis en voor een aantal van deze oplossingen betaal je eenmalig een klein bedrag.

Urenregistratie app is geschikt voor iedereen

​​Ongeacht welke bedrijfsvorm jouw organisatie heeft, er is altijd een urenregistratie app gratis die bij jou past. Wanneer je als zzp'er opzoek bent naar een uren app vind je waarschijnlijk andere dingen belangrijk, dan wanneer je een mkb'er bent die liever een werktijden registratie app heeft. Welke uren app het beste bij jou past, lees je hieronder.

Urenregistratie zzp app​​

Als zzp'er ben je waarschijnlijk veel onderweg en vind je het belangrijk dat de urenapp perfect bij je werkzaamheden aansluit. Een urenregistratie zzp app is dan perfect voor jou. Waar je ook bent, je kunt altijd online uren registreren met een applicatie. Diverse aanbieders hebben een urenregistratie app iPhone gratis of een urenregistratie app Android. Hieronder zie je een overzicht van diverse urenregistratie apps die je gratis kunt testen. Zo weet je zeker dat je gebruikmaakt van de beste urenregistratie app voor je bedrijf. 

Werktijden app voor mkb'er​​

Een werktijden app is perfect voor mkb'ers. In een werktijden app registeren werknemers de gewerkte uren. Zo fungeert een uren app dus als registratie app. Diverse urenregistratie software kan ook gebruikt worden als personeelsplanning software. Hieronder vind je een overzicht van diverse urenregistratie apps die je als mkb'er gratis kunt uitproberen. ​Zo weet je voor aanschaf wat de beste urenregistratie app voor je organisatie is.

​​Urenregistratie app gratis

We verzamelden tien goedkope en gratis urenregistratie applicaties voor je, die je kunt gebruiken om je uren bij te houden op je Android/iOS telefoon of tablet. Lees welke applicatie het beste bij jou en jouw onderneming past. Diverse apps kun je eenvoudig downloaden via de Appstore of Android Playstore

Yoobi

Yoobi is flexibele software voor urenregistratie, verlof, CRM, online facturatie en het plannen van projecten. Kies de modules die je nodig hebt. Registreer uren en krijg meer inzicht in projecten, klantinfo en verlof. Gratis Demo

 • Professionele helpdesk
 • API mogelijk
 • Facturatie mogelijk

Prijs: vanaf €3,80
Bekijk op de website

TimeChimp

TimeChimp is de meest eenvoudige en complete urenregistratie voor MKB. Uren, Uitgaven, Verlof, Projectmanagement, Mobiele App, Factureren, Goedkeuren en veel meer. Probeer nu 14 dagen gratis!

 • Eenvoudig & Innovatief
 • Perfect Voor Teams
 • Gratis Mobiele App

Prijs: maandelijks €4,00
Bekijk op de website

e-Boekhouden.nl

Overal eenvoudig uren registreren, boekhouden & factureren op een manier die u begrijpt. 15 maanden GRATIS! Trustpilotbeoordeling: 9,3! Maak nu uw gratis account aan!

 • Alles in 1 pakket
 • Incl. mobiele app
 • Uitstekende helpdesk

Prijs: Gratis
Bekijk op de website

Teamleader

Houd gepresteerde uren automatisch of manueel bij en bewaar het overzicht over de prestaties voor een klant of project. Verwerk je geregistreerde, factureerbare uren tot een factuur en houd je ongefactureerde uren inzichtelijk!

 • Alles in 1 pakket
 • Gratis mobiele app
 • Eenvoudig en ïntuitief

Prijs: maandelijks €25,00
Bekijk op de website

Exact Online

Maximale facturabiliteit en een kerngezonde cashflow door de urenregistratie en -administratie te integreren met je facturatie, boekhouding en relatiebeheer. Online urenregistratie en facturatie was nog nooit zo efficiënt!

 • Nummer 1 boekhoudsoftware
 • Incl. Boekhouden & CRM
 • Uren meteen factureren

Prijs: maandelijks €125,00
Bekijk op de website

Akyla

Portal / App voor uitzenders en payrollers. Modules als urenregistratie, cao-ontrafeling, onkosten declareren, verlofregistratie, online dossier en digitaal op contract nemen, helpen u om 100% digitaal uw uren te verwerken.

 • Portal in de cloud
 • In eigen huisstijl
 • Uitstekende service

Prijs: Op aanvraag
Bekijk op de website

Urenregistratie app gratis testen

Ben je nu van plan je uren te registreren door middel van een app? Dan raden wij je aan verschillende urenregistratie apps gratis te testen voordat je daadwerkelijk overgaat tot het uren registeren via een app. Wij hopen dat wij je op deze manier op weg hebben geholpen met het registeren van uren via een app! Het registreren van uren is niet alleen van belang binnen een kleine organisatie. Ook binnen grote organisaties is het fijn om te weten hoeveel tijd jr personeel kwijt zijn aan een bepaalde klus. Urenregistratie is toepasbaar voor je personeel alsook voor jezelf. Veel registratie plezier!

Toch nog urenregistratie in Excel?

Heb je slechts enkele projecten of taken waarvan je de uren registreert? Dan kan Excel soms nog voldoen. Met deze gratis template is het dan eenvoudig om je urenregistratie in Excel te starten. Het voorbeeld geeft je een duidelijk voorbeeld van de opzet van een eenvoudig maar efficiënturenoverzicht voor gratis urenregistratie in Excel. Zo kun je in één oogopslag zien of je voldoet aan het urencriterium.

 • Je ontvangt 2 keer per maand de Appwiki nieuwsbrief met handige tips op het gebied van bedrijfssoftware. Het e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt.

Populaire software

Rating:
Reviews: 68
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 370
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 624
Urenregistratie

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Steven Houkes - Appwiki expert
Geschreven door:
Steven Houkes
Appwiki expert

Steven maakt jouw bedrijfsprocessen graag slimmer, flexibeler en sneller. Dit doet hij door je te helpen met het vinden van de beste software. Software die het beste past bij jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maakt hij een persoonlijke software top 3 voor jou.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Appwiki expert
Iris Kluin
Appwiki expert
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Lees het in deze blog.

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
Products