Wat is uurtje-factuurtje?

Uurtje-factuurje is het principe waarbij alleen de daadwerkelijk gewerkte uren worden betaald en er vooraf dus geen vast aantal uren wordt bepaald. Het aantal gemaakte uren wordt vermenigvuldigd met het afgesproken uurtarief. Uurtje-factuurtje is handig, want op deze manier wordt er nooit betaald voor uren die niet worden gewerkt. Toch is het vanuit administratief oogpunt niet de meest eenvoudige manier van werken. Het is bij deze werkwijze erg belangrijk om heel precies alle uren bij te houden, omdat er geen urenschatting is om op terug te vallen. Werk je uurtje-factuurtje? Zorg dan dus dat je constant je urenregistratie bijhoudt. Online urenregistratie is hiervoor erg geschikt.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products