1. Begrippen
  2. Urenregistratie begrippen
  3. Wat is een tijdregistratiesysteem?

Wat is een tijdregistratiesysteem?

Een tijdregistratiesysteem is een programma waarin alle uren geregistreerd kunnen worden en wat helpt bij het bijhouden van een urenadministratie. Met dit systeem wordt het mogelijk om eenvoudig uren in te voeren, maar ook om duidelijke overzichten te krijgen van bijvoorbeeld de gewerkte uren per persoon of per afdeling.

Waarom heb ik een tijdregistratiesysteem nodig?

Met een tijdregistratiesysteem wordt het mogelijk om alle bestede uren aan het bedrijf inzichtelijk te maken. Het systeem helpt je om bijvoorbeeld per persoon of per afdeling te kijken waar de meeste uren aan besteed worden, maar dus ook waar nog veel tijdwinst te behalen is. Het is daarnaast mogelijk om per project te bekijken wat het rendement is. Het draagt bij aan een effectieve bedrijfsvoering en zal uiteindelijk geld kunnen besparen. Voorheen gebeurde tijdregistratie vaak handmatig in programma's als Excel, maar hier is het moeilijk om snel te schakelen tussen verschillende zoekopdrachten of per persoon.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products