Wat is CRM?

CRM (Customer Relationship Management) is een strategie om de band tussen een organisatie en diens klanten en relaties te versterken. Niet het product of het proces, maar de klant staat centraal in deze bedrijfsstrategie. Op deze manier verbeter je als bedrijf de winstgevendheid.

Iedere organisatie doet aan een vorm van relatiebeheer. In CRM staan de klant en diens behoeften en loyaliteit centraal. In een CRM systeem worden gegevens van alle klanten verzameld, zodat deze gebruikt kunnen worden voor het optimaliseren van bedrijfs- en productieprocessen. Meer nog wordt CRM gebruikt om een goede B2C relatie op te bouwen en te onderhouden.

Een CRM systeem is dan ook veel meer dan een software uitbreiding voor je bedrijf. Je CRM systeem moet aansluiten bij je bedrijfsfilosofie en doelstellingen. Het juiste CRM systeem zorgt er na implementatie voor dat klanten beter bediend kunnen worden en de processen binnen je organisatie hierop aangepast kunnen worden.

Een passend CRM systeem kan je organisatie veel voordeel opleveren. Maak dus een weloverwogen keuze door CRM software te vergelijken of specificaties te bekijken in het CRM overzicht.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products