Online boekhouden begint hier

Online boekhouding bijhouden? Hier vind je alle tools en informatie. Vergelijk online boekhoudprogramma's op prijs, functies en reviews. En start eenvoudig met online boekhouden!

De beste programma's voor een online boekhouding

Simpel online boekhouden? Hier vind je de beste online programma's voor je boekhouding. Deze boekhoudprogramma's zijn het best beoordeeld door onze experts en zijn zeer compleet qua functionaliteiten. De meeste aanbieders hebben een gratis en vrijblijvende proefperiode! Boekhouden als zzp'er? Download de gratis boekhouding checklist en ontdek in 10 vragen welk boekhoudprogramma bij je past.

Gratis voor starters!
Belastingdienst Erkend
Helpdesk, Cursus & App

Op zoek naar een compleet en eenvoudig online boekhoudpakket? Velen gingen u al voor. Bij e-Boekhouden.nl heeft u geen boekhoudkennis nodig, iedereen kan het! ACTIE: 15 maanden gratis! > Maak nu uw gratis account aan!

Meer informatie
Gratis en vrijblijvend
Gratis helpdesk
Belastingdienst-Link

Alles in 1 software voor de Zzp'er! Boekhouden, factureren, uren- en rittenregistratie. Direct starten zonder boekhoudkennis. Maak een gratis account aan!

Meer informatie
Groeit met je mee
Eenvoudig factureren
Werkt altijd en overal

Financiële software van Exact is het hart van elke onderneming. Meer dan 500.000 bedrijven vertrouwen voor hun zakelijke cijfers op hun software. Ga aan de slag met hun boekhoudprogramma en ontdek de vele voordelen.

Meer informatie
Persoonlijke service
Voor iedere branche
300+ koppelingen

Al jarenlang is Twinfield dé keuze van accountants en boekhoudprofessionals. Twinfield onderscheidt zich door rijke functionaliteit, events, gebruikersdagen, persoonlijk contact en 300+ koppelpartners. Ervaar het zelf gratis!

Meer informatie
#1 Gebruiksvriendelijk
Uitstekende helpdesk
Met bankkoppeling

Zoek je het meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma voor ondernemers? Met onbeperkt boekhouden & factureren, gratis trainingen, handige mobiele app en uitstekende Klantenservice. Probeer Visma eAccounting 30 dagen gratis!

Meer informatie
Geen boekhoudkennis
Makkelijk & Compleet
Bespaar tijd & geld!

Rompslomp.nl is hét complete boekhoudpakket voor je ZZP boekhouding - Super makkelijk in gebruik - Bespaar veel tijd met het bijhouden je boekhouding - Maak nu gratis je Rompslomp account aan en probeer het zelf!

Meer informatie
Eén ERP-oplossing
> 100 controles
Inzicht met dashboards

Boekhouden is verleden tijd dankzij het slim inrichten van bedrijfsprocessen met AFAS. Doordat zowel de payroll-, project- en logistieke administratie in één softwarepakket worden vastgelegd, is de boekhouding altijd actueel.

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
Aanvullingen
BTW-aangifte
Bankmutaties
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Online boekhouden voor:

Iris

Hoe kies je het beste programma voor je online boekhouding?

Download gratis onze checklist om het beste boekhoudprogramma te kiezen. Aan de hand van 10 vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Hoe kun je boekhoudprogramma's vergelijken?

Heb je je wensen helemaal scherp?

Dan is het tijd om een shortlist te maken van minimaal 3 oplossingen. Deze top 3 kun je vervolgens vergelijken op basis van reviews, fucnties en prijs.

Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk de onderstaande video.

Voor wie is online boekhouden geschikt? 

Eigenlijk voor ieder type bedrijf, of je nu een kleine onderneming hebt of een groot MKB bedrijf. Wel zijn er de online administratieprogramma's vaak specifiek op een bepaalde bedrijfsvorm afgestemd. Daarom vind je hieronder de overzichten van de beste software voor iedere bedrijfsvorm.

Online boekhouden als starter

Eenvoudig je boekhouding opzetten als ondernemer? Bespaar jezelf een boekhouder en een hoop uitzoekwerk. Want met een gratis boekhoudprogramma voor startende ondernemers doe je de boekhouding eenvoudig zelf.

Bekijk alle boekhoudsoftware voor starters

Online boekhouden als ZZP’er of eenmanszaak

Van freelance blogger tot IT consultant. Van fotograaf tot advocaat. De boekhouding doen moet iedereen. Een administratieprogramma voor zzp’ers maakt dit een stuk eenvoudiger.

Bekijk alle boekhoudsoftware voor ZZP’ers

Online boekhouden als MKB'er

Een online administratie programma maakt jouw boekhouding efficiënter. Het maakt niet uit wat voor onderneming je hebt. Je wilt altijd en overal inzicht hebben in je financiële administratie.

Bekijk alle boekhoudsoftware voor MKB bedrijven

Online boekhouden als stichting of vereniging

De boekhouding en ledenadministratie van een stichting of vereniging wil je eenvoudig en efficiënt op orde houden. Automatiseer daarom eenvoudig administratieve taken zoals facturatie en debiteurenbeheer met een online boekhoudprogramma.

Bekijk alle boekhoudsoftware voor stichtingen 

Bekijk alle boekhoudsoftware voor verenigingen

Online boekhouden als webshop

De boekhouding van een webshop brengt specifieke wensen met zich mee. Denk aan een integratie met je voorraadbeheer, PSP en webshop software. Integreer en automatiseer je processen daarom zo veel mogelijk.

Bekijk alle boekhoudsoftware voor webshops

Relevante artikelen

csaba-balazs-603574-unsplash.jpg
4 maart 2020

De administratie voor MKB: eisen en tools

AdministratieBoekhouding

Waaruit moet de administratie MKB bestaan? En wat is het verschil tussen administratie MKB en het bijhouden van de boekhouding?

Lees meer 
4 maart 2020

Boekhouder MKB inschakelen? 4 overwegingen

AdministratieBoekhouding
2 maart 2020

Administratie bijhouden als zzp'er?

AdministratieBoekhouding
24 februari 2020

De 10 beste boekhoudpakketten voor ZZP

AdministratieBoekhouding
30 november 2019

Boekhoudprogramma kiezen in 5 stappen

Boekhouding
Products