2DAYSMOOD

Realtime meetmethode van medewerkerstevredenheid, betrokkenheid en werkgeluk.

screenshot 2DAYSMOOD
screenshot 2DAYSMOOD
2DAYSMOOD Video

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over 2DAYSMOOD

Heeft jouw organisatie al de meest positieve en productieve cultuur, met een laag verloop en verzuim?2DAYSMOOD is een innovatieve, wetenschappelijk bewezen meetmethode van medewerkerstevredenheid, betrokkenheid en werkgeluk. Geen momentopname zoals ouderwetse onderzoeken, maar een continue snelle enquête met 70% respons en realtime analyses!

Functionaliteiten
Prijzen

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products